Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επέκταση δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα της Στενής

«Στην Τοπική Κοινότητα Στενής, ∆ημοτικής Ενότητας Εξωμβούργου του ∆ήμου Τήνου, πρόκειται να επεκταθεί το δίκτυο ύδρευσης και συγκεκριμέν...

«Στην Τοπική Κοινότητα Στενής, ∆ημοτικής Ενότητας Εξωμβούργου του ∆ήμου Τήνου, πρόκειται να επεκταθεί το δίκτυο ύδρευσης και συγκεκριμένα από την γεώτρηση περιοχής Τσικνιάς στην κεντρική δεξαμενή του οικισμού Στενής. Συγκεκριμένα πρόκειται να γίνει διάνοιξη τάφρου και να τοποθετηθεί  σωλήνα ύδρευσης. Η σωλήνα θα καλυφθεί με άμμο και θα σκεπαστεί με μπετόν . Οι ανωτέρω εργασίες θα γίνουν με χωματουργικό μηχάνημα.



Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι όλες οι εργασίες, τα υλικά και οι μεταφορές. Για τις ανωτέρω εργασίες το κόστος ανέρχεται για τη: α. διάνοιξη τάφρων με χωματουργικό μηχάνημα στα 18,10€ το τρέχων μέτρο, β. τοποθέτηση σωλήνα στα 4,50€ το τρέχων μέτρο, γ. κάλυψη σωλήνα με άμμο στα 35,10€ το κυβικό μέτρο και δ. επίστρωση με μπετόν στα 150,00€ το κυβικό μέτρο. Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α.»
Στη συνέχεια κάλεσε τα μέλη της ∆.Ε. να αποφασίσουν σχετικά.


1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της Επέκταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Στενής, στον Μάριο Αρμάο, εμπειροτέχνη, εγγεγραμμένο στο Μητρώο Εμπειροτεχνών Νομού Κυκλάδων με αρ. μητρώου «155», με αντικείμενο Οικοδομικά, Οδοποιίας, Ύδρευσης – Αποχέτευσης με έδρα Λεωφ. Τριποτάμου Τήνος, και ∆.Ο.Υ. Τήνου, σύμφωνα με τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου το κόστος ανέρχεται για τη: 


α. διάνοιξη τάφρων με χωματουργικό μηχάνημα στα 18,10€ το τρέχων μέτρο
β. τοποθέτηση σωλήνα στα 4,50€ το τρέχων μέτρο
γ. κάλυψη σωλήνα με άμμο στα 35,10€ το κυβικό μέτρο 
δ. επίστρωση με μπετόν στα 150,00€ το κυβικό μέτρο. 

Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνονται, τα υλικά, οι φόροι, οι κρατήσεις, οι ασφαλιστικές εισφορές.

1. ∆ιάνοιξη τάφρου με μηχάνημα ..... 2.718,62€ 
2. Τοποθέτηση σωλήνα ..... 675,90€
3. Επικάλυψη με άμμο με μηχάνημα ..... 666,90€ 
4. Επικάλυψη με μπετόν με μηχάνημα .....1.800,00€ 
 Σύνολο 5861,42€ 
 Φ.Π.Α. 16% 937,83€ 
 Σύνολο με το Φ.Π.Α. 6.799,25€

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήμαρχο του ∆ήμου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού με τον ανωτέρω ανάδοχο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προμηθειών.

3. Αναλαμβάνει πίστωση 6.799,25€ εις βάρος του Κ.Α. 25.7312.0010 του προϋπολογισμού του ∆ήμου Τήνου οικον. έτους 2012 για την αντιμετώπιση της δαπάνης «Επέκταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Στενής».