Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επιμελητήριο Κυκλάδων Τήνου : Έναρξη 2ης Σειράς Κυκλάδων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ξεκινάει η  2 η  Σειρά Κυκλάδων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  που διοργανώνεται...


Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ξεκινάει η 2η Σειρά Κυκλάδων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.).
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).
Αποτελεί δε το πλέον επιτυχημένο και αποδεκτό από την ελληνική αγορά πρόγραμμα του είδους του, καθώς, στα 23 χρόνια διεξαγωγής του, έχουν αποφοιτήσει περισσότερα από 3.700 στελέχη, τα οποία απολαμβάνουν επιτυχημένες καριέρες στο χώρο των επιχειρήσεων.
Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται τόσο στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο –μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα– όσο και στο διδακτικό προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους Managers, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες (ολοκληρώνεται το Μάιο του 2014) και τα μαθήματα διεξάγονται στην Ελληνική γλώσσα, δύο διήμερα ανά μήνα (Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 08:30-15:30), στους χώρους του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο και στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη & Μήλο (μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης).
Η αξία συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται σε 3.950€ (συμπεριλαμβάνεται πλήρες εκπαιδευτικό υλικό - βιβλία, case studies, σημειώσεις γραμμένες ειδικά για το πρόγραμμα κλπ), ενώ προσφέρεται δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου στη Σύρο (τηλ. 22810 82346, εσωτ. 105) και στα γραφεία των νησιών Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη & Μήλο.