Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ολοκληρώθηκε η έκθεση Φιλοξενία 2012 με επιτυχημένη την παρουσία της Τήνου

Πολύ καλή η παρουσία των νησιών των Κυκλάδων στη έκθεση Φιλοξενία 2012 που πραγματοποιήθηκε από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθ...

Πολύ καλή η παρουσία των νησιών των Κυκλάδων στη έκθεση Φιλοξενία 2012 που πραγματοποιήθηκε από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Yπήρχανε
 οργανωμένα περίπτερα και πλούσιο προωθητικό υλικό, σύμφωνα με πληροφορίες ειδικά φέτος ανοίγει ορίζοντες σε νέες αγορές, όπως της Κίνας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας, των Βαλκανικών χωρών, της Τουρκίας και της Βραζιλίας, αγορές που αποτελούν στρατηγικό στόχο της περιφερειακής αρχής και των τοπικών μας φορέων. Από τις Κυκλάδες έλαβαν μέρος τα ακόλουθα νησιά : Άνδρος, Κέα, Κύθνος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Σίφνος, Μήλος, Φολέγανδρος, Ίος, Αμοργός

Όσον αφορά το νησί της Τήνου το περίπτερο που αντιπροσώπευε το νησί: υπήρχανε κάποιοι επαγγελματίες και γίνονταν επίδειξης τόσο Αγιογραφίας όσο και Μαρμαροτεχνίας από καλλιτέχνες της Τήνου.

Επίσης υπήρχε και η δυνατότητα να ενημερώσουνε με πληροφορίες για τον τόπο μας σε όποιον ενδιαφέρονταν να το επισκεφτεί, οι εντυπώσεις που προσκομίσαμε είναι αρκετά θετικές και ενθαρρυντικές, για τον τουρισμό και την προβολή του νησιού μας.