Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Tα απογευματινά σύννεφα του ΟΚΤΩΒΡΗ στην Τήνο

Υπάρχει μια διαφορά με τη μαυρίλα ,που θέλουν να μας επιβάλουν στη πατρίδα μας,οι τωρινοί « διοικούντες » και οι « ξένοι προστάτες » μα...

Υπάρχει μια διαφορά με τη μαυρίλα ,που θέλουν να μας επιβάλουν στη πατρίδα μας,οι τωρινοί « διοικούντες » και οι « ξένοι προστάτες » μας με τη αυτή που δημιουργούν τα σύννεφα του Οκτώβρη.

Παίρνεις τη φωτογραφική μηχανή σου και κατεβαίνεις στο λιμάνι και ελπίζεις ότι και τώρα θα μιλήσεις με τον Ήλιο που πάει για τη δύση του, πως θα τον πιάσεις και θα τον δώσεις και σε άλλα μάτια, να ηρεμήσουν με τα χρώματα που θα σου προσφέρει.

Τα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη δεν ήρθαν και η γη ξερή ψάχνει το νερό για να αρχίσει μια νέα χρονιά να δώσει τους καρπούς της, να ξαναγεμίσουν οι πηγές από νερό, να πάρουν όλα το δρόμο τους .
Ο Οκτώβρης έχει μπει για τα καλά στο τρίτο δεκαήμερο, τα καλοκαιράκια του Αγίου Δημητρίου τα έκανε νωρίς εφέτος, πλούσια με τρομερά δειλινά, γεμάτα φως και χρώματα και θυμήθηκε τις βροχές.
Μαύρ

α σύννεφα , προάγγελοι της βροχής, γέμισαν τον ουρανό, το φως το διαδέχεται μια παράξενη μαυρίλα που σου σε αφήνει να δεις λίγο γαλάζιο ουρανό, το χρώμα από το φως του ηλίου κρυμμένο πίσω από αυτά, τις ακτίνες του να περνούν ανάμεσα από τα σύννεφα και να « ελπίζεις ».

Να ελπίζεις στη βροχή, να ελπίζεις στο φως ,να ελπίζεις στη ζωή που είναι κρυμμένη μέσα σε αυτά τα υπέροχα σύννεφα του Οκτώβρη!!!!!!

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/418166_546761305339486_1539187098_n.jpg

Επιμέλεια
Λεωνίδα Κανακάρης