Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Παράπονα για τους δρόμους του νησιού μας

Αγαπητή περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα θέλαμε να ρωτήσουμε, θα φτιαχτούνε ποτέ οι δρόμοι της Τήνου; Διότι όπου και να κοιτάξεις βλέπεις λα...

Αγαπητή περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα θέλαμε να ρωτήσουμε, θα φτιαχτούνε ποτέ οι δρόμοι της Τήνου; Διότι όπου και να κοιτάξεις βλέπεις λακκούβες , υψώματα από την άσφαλτο, επικίνδυνα πράγματα τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους ανθρώπους που περπατάνε .


Ας φέρουμε ένα απλό παράδειγμα : Ο δρόμος προς την παραλία του Αγίου Φωκά όλος είναι μέσα στις λακκούβες και με εξογκώματα από την άσφαλτο. Έχουμε μπει στον Οκτώβρη, όλο το καλοκαίρι ήταν σε τέτοια χάλια οι δρόμοι μας, «μέσα» στην τουριστική περίοδο ήταν άσχημοι . Οι κάτοικοι του νησιού παραπονιούνται για προβλήματα στα αμάξια τους από τα "τραντάγματα" στις λακκούβες. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορούμε να είμαστε τουριστικό μέρος με τέτοιους δρόμους.

Ας κάνετε κάτι Κύριοι για το νησί μας! Προσπαθούμε να γίνουμε τουριστικό επίκεντρο, όχι μόνο η χώρα της Τήνου και η Μεγαλόχαρη, αλλά και τα χωριά και οι παραλίες που είναι έξω από την χώρα του νησιού. Φτιάξαμε το λιμάνι της Τήνου για να έρχονται Κρουαζιερόπλοια , το πετύχαμε αυτό και έχουν φτάσει ήδη μερικά πλοία . Προσπαθούμε για τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ για να τον ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.