Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Την στήριξη τους προς τον Π. Κροντηρά εξέφρασε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΕΠΑΛ Τήνου

Ανακοίνωση στήριξης προς τον Παναγιώτη Κροντηρά, εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Τήνου, με αφορμή το “μπαράζ” ανακοινώσ...

Ανακοίνωση στήριξης προς τον Παναγιώτη Κροντηρά, εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Τήνου, με αφορμή το “μπαράζ” ανακοινώσεων και τις αιχμές της Α’ Ε.Λ.Μ.Ε Κυκλάδων κατά του δημάρχου Τήνου, αναφορικά με δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος στην “Κοινή Γνώμη”.


Nα θυμίσουμε, πως ο Π. Κροντηράς είχε επισημάνει ότι για την ορθότερη λειτουργία του ΕΠΑΛ Τήνου, (που ούτως η άλλως, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα μεταξύ των οποίων οι ελλείψεις βιβλίων αλλά και κενές θέσεις καθηγητών) δεν θα έπρεπε ο καθηγητής Μαθηματικών του ΕΠΑΛ Τήνου να πάρει απόσπαση για άλλο σχολείο των Κυκλάδων, προτού όπως τόνισε, να συμπληρωθεί η κενή θέση που θα άφηνε πίσω του, έως ότου δηλαδή, βρεθεί ο αναπληρωτής – αντικαταστάτης καθηγητής. Η παραπάνω τοποθέτηση, θεωρήθηκε από την Α’ Ε.Λ.Μ.Ε Κυκλάδων ως στοχοποίηση του συγκεκριμένου καθηγητή από τον δήμαρχο Τήνου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει “μπαράζ” ανακοινώσεων και από τις δύο πλευρές.

Την στήριξή τους προς Π. Κροντηρά εξέφρασαν μέσω κοινής ανακοίνωσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΕΠΑΛ Τήνου και το 15μελές συμβούλιο των μαθητών, όπου ταυτόχρονα ζητούν την άμεση πρόσληψη μαθηματικού για το σχολείο, ώστε να συμπληρωθεί το κενό που άφησε ο  αποσπώμενος καθηγητής.

“Θεωρούμε ως συνάμα πως συμφωνούν με τη στάση του δημάρχου Τήνου, θεωρώντας ότι η αρμοδιότητά του, αναπλήρωση της είναι να μεριμνά για την εύλογη λειτουργία των σχολείων του
θέσης”

Παράλληλα, οι ίδιοι, θεωρούν νησιού του. “Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδε“άστοχη” την απόσπαση του καθηγητή Μαθηματικών, τονίζοντας μόνων και το 15μελές συμβούλιο των μαθητών του ΕΠΑΛ. Τήνου συμφωνούν με τον Δήμαρχο Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά σχετικά με την άστοχη απόσπαση του καθηγητή των Μαθηματικών και όντως η αρμοδιότητά του είναι να μεριμνά για την εύλογη λειτουργία των σχολείων του νησιού του.

Εμείς με τη σειρά μας ζητάμε για δεύτερη φορά από την αρμόδια  υπηρεσία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να καλφθεί άμεσα η κενή θέση του μαθηματικού στο ΕΠΑΛ Τήνου, ανεξάρτητα αν η θέση καλυφθεί από τον ήδη αποσπώμενο καθηγητή”.

Απόσπασμα απο την εφημερίδα της Κοινής Γνώμης