Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αυριανές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28 Οκτωβρίου

ΩΡΑ 08:30. Εορταστική Εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου Τήνου στο Πνευματικό Κέντρο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήν...

ΩΡΑ 08:30. Εορταστική Εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου Τήνου στο Πνευματικό Κέντρο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου. Θα προηγηθεί η τελετή παράδοσης της σημαίας στο σημαιοφόρο του Γυμνασίου. Υπεύθυνοι καθηγητές της εκδήλωσης: Πρωτονοταρίου Έλλη, Δημήτριος Ξανθός.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς. Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κος Γρηγόριος Κανακάρης, Ιωάννης Γκύζης και κος Σίμος Ορφανός, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Ζώταλης.

ΩΡΑ 09:00. Εορταστική Εκδήλωση των νηπίων του 1ου  Νηπιαγωγείου Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζεται. Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Ιωάννης Σαλταμανίκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κωνσταντίνος Βιδάλης.

ΩΡΑ 09:00. Εορταστική εκδήλωση των νηπίων του 3ου Νηπιαγωγείου Τήνου, στο κτίριο όπου στεγάζεται. Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κος Νικηφόρος Δελασούδας και κα Ευγενία Αλοιμόνου καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Κρητικός.

ΩΡΑ 10:30. Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου στο Πνευματικό Κέντρο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου. Τη  Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος Τήνου, κος Εμμανουήλ Λούβαρης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κος Γρηγόρης Κανακάρης και κα Ευγενία Αλοιμόνου. ΩΡΑ 10:30. Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Στέφανος Λαγουρός και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κος Ιωάννης Γκύζης και  κος Σίμος Ορφανός.

ΩΡΑ 10:30. Εορταστική Εκδήλωση των μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Τήνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου όπου στεγάζονται. Την οργάνωση των εκδηλώσεων έχει αναλάβει το Επαγγελματικό Λύκειο Τήνου και οι καθηγητές Αναστασία Χατζίρη και Νικόλαος Μπέσας.  Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς, ο οποίος θα απονέμει τα βραβεία του Υπουργείου Παιδείας στους μαθητές που αρίστευσαν κατά τη σχολική χρονιά 2011-2012. Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κος Γεώργιος Σανταμούρης, κος Σίμος Ορφανός και κος Μηνάς Άσπρος, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Ζώταλης.

ΩΡΑ 11:00. Εορταστική εκδήλωση των νηπίων του 2ου Νηπιαγωγείου Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζεται. Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κος Αμοιραλής Φραγκίσκος και κος Ιάκωβος Απέργης καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Κρητικός.


ΩΡΑ 11:30. Καλλιτεχνικό Εργαστήρι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Τήνου με θέμα: «Παρέλαση αρχίζει» Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Αντώνιος Ορφανός και κος Παντελής Αρμάος.

ΩΡΑ 12:30.  Συγκέντρωση των μαθητών των σχολείων έξω από το Γυμνάσιο Τήνου.

ΩΡΑ 12:45. Με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής, οι μαθητές των σχολείων θα μεταβούν σε παράταξη στο Μνημείο Ηρώων Ακρωτηρίου Αγίου Φωκά (Πασάκρωτήρι), όπου θα λάβουν χώρα:
1)      Επιμνημόσυνη Δέηση,
2) Κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πόλεως Τήνου,
3)      Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των Πεσόντων
      4)      Εθνικός Ύμνος 


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΣ

ΩΡΑ 9:00. Εορταστική εκδήλωση των νηπίων του Νηπιαγωγείου Στενής Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος Τήνου, κος Ιωάννης Ζαλώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου, κος Παντελής Αρμάος καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τήνου, κος Στέφανος Ζαλώνης.

ΩΡΑ 17:30. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου.
ΩΡΑ 18:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.
ΩΡΑ 18.15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς. Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης & κος Αντώνιος Ξενόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Φραγκίσκος Αμοιραλής και κος Φίλιππος Οριάνος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στενής κ. Στέφανος Ζαλώνης. Την Περιφερειακή Ενότητα Τήνου θα εκπροσωπήσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ματθαίος Βίλλας.

ΩΡΑ 19:00 Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου (Λουτρά) στο κτίριο όπου στεγάζεται. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς. Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης & Αντώνιος Ξενόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Φραγκίσκος Αμοιραλής και κος Παντελής Αρμάος. Την Περιφερειακή Ενότητα Τήνου θα εκπροσωπήσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ματθαίος Βίλλας.