Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

O Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος πραγματοποίησε το τάμα του στη Μεγαλόχαρη

Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος πραγμα...

03
Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην ιερά νήσο Τήνο όπου εκπλήρωσε προσωπικό τάμα στην Εικόνα της Μεγαλόχαρης.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας και εκήρυξε τον Θείο Λόγο αναφερόμενος στους βίους των μαρτύρων.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός καλωσόρισε τον Μητροπολίτη Κηφισίας εκ μέρους του Σεβ. Ποιμενάρχου μας μεταφέροντας τις ευλογίες και την αγάπη του προς το πρόσωπο του εκλεκτού Μητροπολίτου.

Ακολούθως, ευχαρίστησε τους ευλαβείς προσκυνητές που συνόδευσαν τον Σεβ. κ. Κύριλλο στο ταξίδι του αυτό, αναφέρθηκε δε ιδιαίτερα στο ζεύγος Σταύρου και Δήμητρας Δέμου οι οποίοι διατηρούν πνευματικούς δεσμούς με το ιερό νησί και την Παναγία μας και τους ευχαρίστησε για τις ευεργεσίες και τις δωρεές τους.

Επιμέλεια
Αρχ. Επίτροπο ι. νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό

Φωτογραφίες: Λουκάς Τριανταφυλλόπουλος.

01030405060708091011ab