Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θα κόψουν και δρομολόγια του Ithaki το χειμώνα

Πιο βαρύς από οποιονδήποτε προηγούμενο, θα είναι ο φετινός χειμώνας στην ακτοπλοΐα. Κι όπως οι περισσότερες ανά την Ελλάδα , έτσι και ...

Πιο βαρύς από οποιονδήποτε προηγούμενο, θα είναι ο φετινός χειμώνας στην ακτοπλοΐα. Κι όπως οι περισσότερες ανά την Ελλάδα, έτσι και η γραμμή της Σύρου αναμένεται να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.

Εκτός από τη διακοπή των τριών εβδομαδιαίων δρομολογίων με επιστροφή από Δωδεκάνησα, Σύρο, Πειραιά, η Blue Star Ferries ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε άλλες περικοπές.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές του Cyclades24, είναι εξαιρετικά πιθανό να μειωθούν τα καθημερινά δρομολόγια του Blue Star Ithaki στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μύκόνου. Το σενάριο είναι υπό εξέταση, αλλά αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση στο χώρο της ακτοπλοΐας, το πιθανότερο είναι τα δρομολόγια να μειωθούν σε 6 ή και 5 την εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο σύστημα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά προς το τέλος του περσινού χειμώνα, όπου δεν εκτελούνταν το δρομολόγιο του Σαββάτου. Φέτος, δεδομένης της ακόμη χειρότερης κατάστασης που έχουν περιέλθει τα οικονομικά των ακτοπλοϊκών εταιριών, εξετάζεται η περαιτέρω μείωση των δρομολογίων. Εξελίξεις αναμένονται από το Νοέμβριο.