Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Προς όλους τους εργαζομένους, άνεργους, συνταξιούχους. Το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική, Πανεργα...

Προς όλους τους εργαζομένους, άνεργους, συνταξιούχους.

Το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική, Πανεργατική απεργία που κήρυξαν όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της πατρίδας ενάντια στις πολιτικές του μνημονίου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τον λαό της Σύρου να δώσει με την παρουσία του το μήνυμα ότι πλέον δεν πάει άλλο.

Δεν ανεχόμαστε τον εξευτελισμό μας που τον επέβαλαν η ΤΡΟΙΚΑ, οι Δανειστές, οι τοκογλύφοι και το μεγάλο κεφάλαιο. Δεν έχουν δικαίωμα να παραδώσουν την Ελλάδα και το λαό βορά στις ορέξεις αυτών που δημιούργησαν την κρίση, αυτών που έφαγαν τις σάρκες των εργαζομένων και του λαού.

Η Τετάρτη 26/09/2012 να αποτελέσει την αφετηρία για απόλυτη αμφισβήτηση της πολιτικής της Κυβερνητικής Τρόικα που αφού εξαπάτησε τον λαό για να πάρει την ψήφο, αθέτησε αυτά που υποσχέθηκε και έρχεται με σκληρότερα μέτρα κατά των εργαζομένων, πειθήνιο όργανο των μεγάλων συμφερόντων να καταργήσει το 8ωρο, τις συλλογικές συμβάσεις, τους βασικούς μισθούς, να μειώσει και πάλι τις συντάξεις, οδηγώντας τον τόπο σε βαθύτερη ύφεση και τον λαό στην εξαθλίωση.

Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Υπάρχει και άλλος δρόμος, αυτός της αξιοπρέπειας, της αποφασιστικότητας, της υπερηφάνειας των δικαιωμάτων του λαού και της πατρίδας.

Τον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης που δεν μπορεί να περιλαμβάνει εξαθλιωμένους εργαζόμενους, συνταξιούχους υποσιτιζόμενους, εκπαιδευτικούς σε συσσίτια, 1,5 εκατομμύριο άνεργους, νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και φάρμακα και Κοινωνικό Κράτος ούτε τριτοκοσμικής χώρας.

Δεν πάει άλλο, δεν πρέπει να αφήσουμε να μας διαλύσουν.

Όλοι στους δρόμους για ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Όλοι την Τετάρτη 26/09/2012 και ώρα 11:00 στο Εργατικό Κέντρο για ένα μεγάλο συλλαλητήριο, να δώσουμε και από την Σύρο το μήνυμα ότι δεν θα τους ανεχόμαστε.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/09/2012  ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

 
Όλοι έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Στα υπόλοιπα νησιά και όπου αυτό είναι δυνατό να γίνουν  ανάλογες συγκεντρώσεις  σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ