Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Super Bala | Mini Soccer | Tennis Club | Την Δευτέρα οι ημιτελικοί |

Noisy Neighbors - Friends  4-5 Τρομερός ο πρώτος προημιτελικός με  σκόρ 4-5 στην παράταση με δύο δυνατές ομάδες που και στον πρώτο...


Noisy Neighbors - Friends  4-5

Τρομερός ο πρώτος προημιτελικός με  σκόρ 4-5 στην παράταση με δύο δυνατές ομάδες που και στον πρώτο γύρο ήρθαν 4-4 (στην κανονική διάρκεια)
Το match άρχισε δυνατά από την πλευρά των friends που προηγήθηκαν  2-0 στο πρώτο τέταρτο 
και που τελείωσαν το ημίχρονο με 3-1. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πάλι οι friends μπήκαν δυνατά κάνοντας το 4-1 και εκεί που όλα φαινόταν οτι το match πάει στους friends κλείστηκαν πίσω στην άμυνα και από 2-3 ατομικά τους λάθη οι Noisy Neighbors έκαναν σε διάστημα 10 λεπτών το 4-4. Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν προς το τέλος του match οι friends με δοκάρι του Δελώτη και την επέμβαση του Γεωργίου (τερματοφύλακα των Noisy Neighbors) σε πέναλτι των friends λίγα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας.
123-Kούβακες 5-15

Δεν θα έλεγα το ίδιο τρομερός με τον πρώτο προημιτελικό
αφού το match άρχισε με καθυστέρηση αφού οι παίχτες της ομάδας 123 δεν είχαν μαζευτεί . Το match ξεκίνησε με καθυστέρηση 20 λεπτά και η ομάδα 123 ξεκίνησε με 3 παίχτες 0-1.... το match έφτασε σε ένα σκορ 0-5. το παιχνίδι ήταν χαμένο αφού ήταν λιγότεροι παίχτες και το τέρμα ήταν σε κακή φόρμα. Οι παίχτες έγιναν 4 αλλά κανείς δεν είχε όρεξη μετά το 0-7. Το σκορ χωρίς γκολ έφτασε στο 0-9. Τότε ήρθε και ο 5ος παίχτης  και κάπου ισορρόπησε το match  πρώτο γκολ 1-9 με το σκορ να πηγαίνει 3-10 αλλά το παιχνίδι ήταν απίθανο για ανατροπή. Τελικό σκορ 5-15. Απογοήτευση για την ομάδα 123 που τερμάτισε 4η και στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει τους κούβακες με 10-9 να αποκλειστούν με αυτό τον τρόπο.
Την Δευτέρα 27/08/2012 στις 7 ο αγώνας Άμπαλοι -Κούβακες και στις 8 η 2η Φανάρ με τους Friends σε ένα match με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Επιμέλεια Εξιλζές Γιάννης