Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Οι διακοπές Λιάγκα - Σκορδά συνεχίζονται στην Τήνο

Η οικογένεια Λιάγκα συνεχίζει προς τέρψιν των παπαράτσι να απολαμβάνει την κυκλαδίτικη φιλοξενία από τα μέσα Ιουλίου. Ο Γιώργος και η ...

Η οικογένεια Λιάγκα συνεχίζει προς τέρψιν των παπαράτσι να απολαμβάνει την κυκλαδίτικη φιλοξενία από τα μέσα Ιουλίου. Ο Γιώργος και η Φαίη, μαζί με τον δεκαέξι μηνών γιο τους Γιάννη, η βάφτιση του οποίου έγινε στο νησί στις 3 του περασμένου Ιουνίου, και τη συνεργάτιδά τους δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, περνούν στιγμές χαλάρωσης στην αγαπημένη τους πια Τήνο.

Είναι το μέρος όπου μπορούν να ηρεμήσουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, ενώ το σπίτι που αγοράσαν είναι πάντα ανοιχτό για τους καλούς του φίλους. Σύντομα θα τους επισκεφθούν η παιδική φίλη της Φαίης και  δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα. Μάλιστα, η Φαίη δέχτηκε να γίνει η νονά του γιου της φίλης της.

Έτσι, με φιλική παρέα περνάνε πολύ ήσυχα στις διακοπές τους, ενώ κάθε φορά επισκέπτονται διαφορετικές παραλίες. Τα απογεύματα βγαίνουν για περπάτημα στη Χώρα με το μικρό Γιάννη αγκαλιά, ενώ απολαμβάνουν την κουζίνα του νησιού στις αγαπημένες τους ταβέρνες.
 
Η 32χρονη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σούπερ σέξι στην παραλία, με fringe λευκό μπικίνι. Φανερά ανανεωμένη από την... καλοπέραση, με το καλλίγραμμο σώμα της δύσκολα περνάει απαρατήρητη, ενώ φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά, παίζοντας ρακέτες, κάνοντας σχοινάκι και κολυμπώντας για αρκετή ώρα.


Οι δύο παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το Mega και θα μα κρατάνε και πάλι συντροφιά τα πρωινά μας από τις αρχές του ερχόμενου Οκτώβρη. Πιθανότατα με την ίδια παρέα, πλην του δημοσιογράφου Τάσου Θεοδώρου, που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις θα τον κρατήσουν στην Κύπρο.