Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου μας στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις μαθητές των λυκείων του νησιού μας, με την ευκα...

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις μαθητές των λυκείων του νησιού μας, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.


Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τις πιο θερμές ευχές οφείλουμε να απευθύνουμε σε όλους εσάς που με προσπάθεια και θυσίες καταφέρατε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, εξασφαλίζοντας την είσοδό σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγχαρητήρια στους γονείς και εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές σας, σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη για την κοινωνία μας.
Θέλω να ευχηθώ και εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου καλή αρχή και καλή δύναμη στη νέα σας ζωή. Η ευχή μας και η προσδοκία μας για ένα καλύτερο αύριο, με νέες βάσεις από νέους ανθρώπους, ας αποτελέσει την δύναμή σας προκειμένου να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος, με την ίδια αισιοδοξία, να προσπαθείτε για μια επιτυχημένη πορεία, που θα σας δικαιώσει, «αποζημιώνοντας» τους κόπους σας, τους δικούς σας ανθρώπους και όλους εμάς.

Το νησί μας έχει ανάγκη την αισιοδοξία και την επιμονή σας για την επιτυχία. Ο τόπος αυτός σας χρειάζεται και επενδύει στις δικές σας γνώσεις, στις δικές σας ιδέες. Η πρόοδος και η ανάπτυξη προϋποθέτει τη δική σας φωνή, τη δική σας ενεργή συμμετοχή. Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει, εύχομαι επίσης καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Σε όλους εσάς εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία!»