Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αφιέρωμα στο Paesino Diving Center

Το καταδυτικό μας κέντρο έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία φίλων της αυτόνομης κατάδυσης. Για να επιτευχθεί αυτό ,το κέντρο μας δραστ...




Το καταδυτικό μας κέντρο έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία φίλων της αυτόνομης κατάδυσης. Για να επιτευχθεί αυτό ,το κέντρο μας δραστηριοποιείται στους εξής τομείς :



Α. την εκπαίδευση νέων αυτόνομων δυτών 
Β. τη διοργάνωση μονοήμερων εκδρομών στο νησί με καταδυτικούς προορισμούς 
Γ. τη γνωριμία με την αυτόνομη κατάδυση μέσω των «βουτιών εμπειρίας»(βουτιές που απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν για μια φορά την αίσθηση της αυτόνομης κατάδυσης) 
Δ. τη εμπειρία του snorkeling , όπου έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με το θαλάσσιο περιβάλλον, επιφανειακώς 
 Ε. τη δυνατότητα συνδυασμού διαμονής και των προαναφερθέντων Υπηρεσιών,σε συμφέροντα και οικονομικά πακέτα.







Ο σύγχρονος εξοπλισμός ,ο οποίος αναβαθμίζεται κάθε χρόνο, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χώρου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.

Το καταδυτικό κέντρο ,αποτελώντας κομμάτι της εταιρείας ενοικίασης επιπλωμένων κατοικιών Paesino, δημιουργεί έναν ιδανικό συνδυασμό για τους επισκέπτες του νησιού ,οι οποίοι μπορούν να συνδυάσουν τη διαμονή τους με την πρωτόγνωρη εμπειρία της αυτόνομης κατάδυσης.

Το κέντρο μας λειτουργεί υπό τις κατευθύνσεις του διεθνή αναγνωρισμένου οργανισμού αυτόνομων καταδύσεων IANTD , και του εκπαιδευτή καταδύσεων (IANTD) Δελλατόλα Μάνθο.



Paesino Diving Center
Dellatolas Manthos
(instructor)
m: 694-8069-977