Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πάρος: Πεύκο στις Λεύκες έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα!!!

Πεύκο καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα προξενώντας ζημιές στο ένα από αυτά την Κυριακή το μεσημέρι πάνω από το πάρκινγκ δίπλα στην Κοινότητ...

Πεύκο καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα προξενώντας ζημιές στο ένα από αυτά την Κυριακή το μεσημέρι πάνω από το πάρκινγκ δίπλα στην Κοινότητα Λευκών. Το αυτοκίνητο που υπέστη τις ζημιές ήταν νοικιαζόμενο. Στον απεγκλωβισμό των τριών αυτοκινήτων βοήθησαν δυο πυροσβέστες με ένα όχημα, γερανός δημοσίας χρήσης, ο πρόεδρος των Λευκών και κάτοικοι του χωριού. Στο σημείο για την καταγραφή του γεγονότος ήρθαν και δυο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Παροικιάς.

Ο γερανός απεγκλώβισε τα αυτοκίνητα από το πεύκο και στη συνέχεια αφού κόπηκε από τους άνδρες της πυροσβεστικής και κατοίκους του χωριού απομακρύνθηκε από το χώρο. Στο αλσύλλιο των Λευκών δεν είναι η πρώτη φορά που κόβεται πεύκο ή άλλο δένδρο λόγω γήρανσης ή άσχημων καιρικών συνθηκών. Ορισμένα δένδρα είναι γερασμένα έχουν γείρει επικίνδυνα και θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να τα ελέγξουν για να αποφευχθεί στο μέλλον παρόμοιο περιστατικό. Ακολουθούν φωτογραφίες από το απεγκλωβισμό των αυτοκινήτων και την κοπή – απομάκρυνση του πεύκου.
 
 


<<lefkianos>>