Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών για το σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της 15χρονης ανήλικης, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη την 19:2...

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της 15χρονης ανήλικης, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη την 19:20 περίπου ώρα της Κυριακής 22-07-2012, στη παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής ή «Τσερδάκια» στο νησί της Πάρου, παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι, από την πρώτη στιγμή, έχουν μεταβεί στο νησί της Πάρου, εξειδικευμένα κλιμάκια Αξιωματικών από τη Διεύθυνση Ασφάλειας  Αττικής και από Υπηρεσίες ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για την εξιχνίαση του περιστατικού.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουσιούρης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 σημείωσε το γεγονός ότι παρά την κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε η κοπέλα, κάποιοι ατυχώς μίλησαν για ατύχημα τις πρώτες ημέρες. 
 
Είναι γεγονός ότι πληροφορίες από τοπικούς παράγοντες ανέφεραν ότι η αστυνομία εξετάζει και το σενάριο του ατυχήματος. «Έπεσε στα βράχια», έλεγαν. 
 
Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της κοπέλας, το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη, καθώς και τα στοιχεία που συγκεντρώνονται πλέον από τις εξετάσεις που της έχουν γίνει διαψεύδουν κατηγορηματικά ένα τέτοιο σενάριο.
 
Ενδεικτικό είναι ότι εκτός από την κινητοποίηση των Αρχών του νησιού, στην Πάρο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών. 
 
Προς το παρόν, όμως δεν έχουν εντοπιστεί αυτόπτες μάρτυρες και για το λόγο αυτό η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε ή ξέρει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία. 
 
Ο δικηγόρος της οικογένειας υπενθύμισε ότι τα γεγονότα συνέβησαν με φως ημέρας, καθώς η ώρα ήταν περίπου 7:30 το απόγευμα. Η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε βράχια της παραλίας Χρυσή Ακτή την Κυριακή 22 Ιουλίου.
 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης εντοπίστηκε γενετικό υλικό άνδρα. Ακομη, εντοπίστηκαν εκχυμώσεις στο λαιμό, που προήλθαν από ισχυρή πίεση, πιθανότατα με φουλάρι. Εντός των ημερών αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.
 
Η 15χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, έχοντας υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
 
Τα Τήνια News θα κάνουν ό,τι  μπορεί περνάει απο το χέρι του για να βοηθήσει την υπόθεση , επισής ευχόμαστε την ταχύ ανάρωση του 15 χρονου κοριτσιού .

<<naxos-news>>