Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απόφαση παράτασης πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου | tiniaki.gr

Έχοντας υπόψη σχετικές διατάξεις, Τις επιτακτικές ανάγκες πρόσληψης αρχαιολόγου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμέν...

Έχοντας υπόψη σχετικές διατάξεις, Τις επιτακτικές ανάγκες πρόσληψης αρχαιολόγου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του έργου «Ιερά Μονή Αγ. Νικολάου Βάνης στην Τήνο – Επισκευή και αποκατάσταση καθολικού και τράπεζας»….
 
 Αποφασίζουμε Την παράταση πρόσληψης της παρακάτω αρχαιολόγου στο πλαίσιο της ενταγμένης στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013» πράξης «Ιερά Μονή Αγ. Νικολάου Βάνης στην Τήνο – Επισκευή και αποκατάσταση καθολικού και τράπεζας», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με δυνατότητα περαιτέρω παράτασης ή ανανέωσης έως το τέλος του έργου ως εξής: Ζαφειρούλα Ποτήρη ΠΕ Αρχαιολόγων από 08-06-2012 έως 07-08-2012. 1. 
 
Η διάρκεια της παράτασης απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού θα είναι για τα διαστήματα που αναφέρονται παραπάνω, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως το τέλος του έργου. 2. Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δε θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα, ακολουθώντας το εβδομαδιαίο ωράριο λειτουργίας της Υπηρεσίας στον αντίστοιχο κλάδο, ενώ σε περίπτωση που κάποιος από τους εργαζόμενους δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του, η 2η ΕΒΑ δύναται να προχωρήσει σε λύση της σύμβασής του. 3. Η μισθοδοσία των προσλαμβανομένων θα βαρύνει τις πιστώσεις της πράξης «Ιερά Μονή Αγ. Νικολάου Βάνης στην Τήνο – Επισκευή και αποκατάσταση καθολικού και τράπεζας», η οποία έχει ενταχθεί στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 με κωδικό 2011ΣΕ01480036. 4. Η αμοιβή του ανωτέρω προσωπικού θα καθορίζεται από το ισχύον για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα ενιαίο μισθολόγιο. 5. Μετά τη συμπλήρωση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος απασχόλησης το προσωπικό απολύεται αυτοδίκαια από την υπηρεσία χωρίς αποζημίωση από την αιτία αυτή και χωρίς άλλη
ειδοποίηση.
 
Η Προϊσταμένη της Εφορείας
κ.α.α.
 
Ασημίνα Καρδάση Αρχαιολόγος
Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ
Επιμέλεια Κατερινα Αλβέρτη 

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.