Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Υπουργός Εργασίας ο Γιάννης Βρούτσης

Συμπληρώνεται το παζλ της νέας κυβέρνησης, καθώς ανακοινώθηκε και ο νέος υπουργός Εργασίας ο οποίος θα είναι ο  Γιάννης Βρούτσης , βουλευ...



VROUTSHS_GIANNHS
Συμπληρώνεται το παζλ της νέας κυβέρνησης, καθώς ανακοινώθηκε και ο νέος υπουργός Εργασίας ο οποίος θα είναι ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων, με υφυπουργό το Νίκο Νικολόπουλο.


Ο Γιάννης Βρούτσης ήταν αναπληρωτής τομέαρχης οικονομίας της ΝΔ και αναλαμβάνει για πρώτη φορά χαρτοφυλάκιο. Είναι ο αμέσως επόμενος υπουργός εκλεγεμένος από το νομό Κυκλάδων μετά την εποχή της Ελισάβετ Παπαζώη και του Γιάννη Παλαιοκρασσά (υπήρξε υφυπουργός για ένα διάστημα και ο Π. Ρήγας ενώ παλαιότερα υφυπουργός υπήρξε και ο Ν. Λεβογιάννης και υπουργός ο Π. Βάλβης).

Ο κ. Βρούτσης έχει στενές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και ήταν αναμενόμενο να υπουργοποιηθεί. Αυτό το οποίο αποτελούσε ερωτηματικό ήταν το υπουργείο που θα επέλεγε ο κ. Σαμαράς να τον τοποθετήσει. Ο γρίφος λύθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και ο κ. Βρούτσης αναλαμβάνει επίσημα το υπουργείο Εργασίας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.