Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εντοπισμός τριών πτωμάτων στη Θήρα.

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για την ύπαρξη τριών πτωμάτων στη παραλία «ΤΣΕΚΟΥΡΑ» παρακείμενη ...

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για την ύπαρξη τριών πτωμάτων στη παραλία «ΤΣΕΚΟΥΡΑ» παρακείμενη του λιμένα  «ΑΘΗΝΙΟΥ» ν. Θήρας.

Άμεσα προσωπικό της Λιμενικής Αρχής μετέβη στο σημείο όπου εντόπισε της τρεις (03) σορούς, ενώ μετά από έρευνα της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής, με την συνδρομή ιδιώτη δύτη εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 8 μέτρων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο .

Αφού περισυνελέγησαν οι τρεις (03) σοροί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Θήρας όπου αναγνωρίσθηκαν και πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 56 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 55 ετών αντίστοιχα.

Από περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η 55χρονη επρόκειτο να ταξιδέψει μεσημβρινές ώρες σήμερα  με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο  για Πειραιά και οι άλλοι δύο προαναφερόμενοι την συνόδευαν στο λιμάνι με το Ι.Χ.Ε. όχημα του 56χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Θήρας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.