Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Γ. Βρούτσης: «Στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων».

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Μιλώντας νωρίτ...

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΘΗΝΑ 9,84, ο κ. Βρούτσης τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων από τις μειώσεις που έχουν υποστεί.


Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει γενικότερα το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων και δήλωσε ότι για το θέμα αυτό θα γίνει ένας ειλικρινής διάλογος με την τρόικα, η οποία επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα.

Αναφερόμενος στο φλέγον ζήτημα της ανεργίας, επεσήμανε ότι μπορεί να χτυπηθεί μόνο μέσω της ανάπτυξης και προανήγγειλε ένα πρόγραμμα για 80 χιλιάδες ανέργους, ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης είπε ότι επανεξετάζεται το ενδεχόμενο χρονικής επέκτασης του επιδόματος ανεργίας.
 
Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.