Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δήμος Σύρου: "Καθαρίστε τα χόρτα από τα οικόπεδα"

Να καθαρίσουν τα ξερά χόρτα από τα οικόπεδά τους, καλεί τους ιδιοκτήτες ο Δήμος Σύρου για την πρόληψη και αποφυγή πυρκαγιών. Σε ότι αφο...

xera_horta_se_oikopedo
Να καθαρίσουν τα ξερά χόρτα από τα οικόπεδά τους, καλεί τους ιδιοκτήτες ο Δήμος Σύρου για την πρόληψη και αποφυγή πυρκαγιών. Σε ότι αφορά το διαγωνισμό για τον καθαρισμών των χόρτων από το οδικό δίκτυο, ο Δήμος ενημερώνει ότι θα δημιουργηθεί καθυστερημένα, στις 5 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου: 


Όπως έχει γνωστοποιηθεί από το Δήμο μας ο διαγωνισμός για τον καθαρισμό των χόρτων πρόκειται να διενεργηθεί φέτος, έστω και καθυστερημένα λόγω διαφόρων αντικειμενικών δυσκολιών, την Πέμπτη 5 Ιουλίου.
Ο καθαρισμός στους κοινοχρήστους χώρους είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει για την πρόληψη πυρκαγιών. Ωστόσο, επειδή παρατηρείται το φαινόμενο ιδιοκτήτες οικοπέδων να αδιαφορούν και να μην καθαρίζουν από τα ξερά χόρτα τα οικόπεδά τους, παρακαλούμε να προβούν άμεσα στον καθαρισμό, γιατί ο κίνδυνος είναι αυξημένος.

Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.  
 

[πηγή]