Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εποχικοί στο Ιδρυμα Παναγίας της Τήνου

Στην πρόσληψη 49 ατόμων για χρονικό διάστημα τριών μηνών, διάρκειας από 1ης Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου, θα προχωρήσει το Ιδρυμα Ευαγγε...

Στην πρόσληψη 49 ατόμων για χρονικό διάστημα τριών μηνών, διάρκειας από 1ης Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου, θα προχωρήσει το Ιδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου. 


Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 30 Επιμελητές/τριες και 8 Εργάτες Καθαριότητας. Τα προσόντα για τους Επιμελητές περιλαμβάνουν απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας. Παράλληλα, το Ιδρυμα θα προσλάβει 8 Εργάτες Καθαριότητας για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών (από 1η Ιουλίου έως 28 Φεβρουαρίου). Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες, έως 65 ετών, χριστιανοί ορθόδοξοι, μόνιμοι κάτοικοι Τήνου και κατά προτίμηση με καταγωγή από το νησί. Οι αιτήσεις υποβάλλονται άμεσα στα γραφεία του Πανελλήνιου Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας στην Τήνο. Πληροφορίες στα τηλ. 22830-22256 ή 29086.

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.