Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δημιουργείται στη Ρόδο υποκατάστημα της ΙΚΕΑ

Στο επενδυτικό πρόγραμμα της Σουηδικής εταιρείας κολοσσού στον οικιακό εξοπλισμό και στο έπιπλο "ΙΚΕΑ" και του ομίλου «Φουρλ...

Νότιο Αιγαίο Δημιουργείται στη Ρόδο υποκατάστημα της ΙΚΕΑ
Στο επενδυτικό πρόγραμμα της Σουηδικής εταιρείας κολοσσού στον οικιακό εξοπλισμό και στο έπιπλο "ΙΚΕΑ" και του ομίλου «Φουρλής», που την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, περιλαμβάνεται η ίδρυση και μάλιστα σύντομα, ενός υποκαταστήματος στο νησί της Ρόδου,που θα καλύψει, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, τις ανάγκες του νομού Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο όμιλος "Φουρλής" έχει ήδη αναθέσει σε εταιρεία marketing και επικοινωνίας πλάνο για την προσέλκυση ντόπιων επενδυτών που προτίθενται να μετέχουν με ποσοστό στην ίδρυση του υποκαταστήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι η εταιρεία αναζητεί οικοπεδούχο για να μετέχει στο επιχειρηματικό σχήμα με το ακίνητό του και εκείνη θα αναλάβει την ανέγερση και τη λειτουργία του καταστήματος στα πρότυπα που προβλέπει η πολιτική που ακολουθεί παγκοσμίως.

Η ΙΚΕΑ έχει γίνει σημείο αναφοράς στον κλάδο του οικιακού εξοπλισμού, ανακατεύοντας την «τράπουλα» του ανταγωνισμού.

Η ΙΚΕΑ προσφέρει μια μεγάλη σειρά καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων, σε τιμές τόσο χαμηλές ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Αυτή είναι η φιλοσοφία ΙΚΕΑ. Από το σχεδιασμό και την αγορά των προϊόντων μέχρι την πώλησή τους στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο.

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα προϊόν με καλή ποιότητα σε υψηλή τιμή ή ένα προϊόν με κακή ποιότητα σε χαμηλή τιμή. Αλλά για να δημιουργηθεί ένα καλό προϊόν σε χαμηλή τιμή χρειάζεται να αναπτυχθούν μέθοδοι καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές. Αυτό αποτέλεσε στόχο για την ΙΚΕΑ από τη στιγμή που ξεκίνησε στην πόλη Småland της Σουηδίας. Για να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των ανθρώπων, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις πρώτες ύλες και εφηύρε τρόπους παραγωγής, έτσι ώστε το κόστος να διατηρείται χαμηλό.

Ο όμιλος "Φουρλής" για περισσότερα από 50 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και έχει κατορθώσει να αντέξει τον ανελεή ανταγωνισμό αντίπαλων εταιρειών.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των υπερκαταστημάτων ΙΚΕΑ στη Λάρισα αλλά και στα Γιάννενα συνάντησε την αντίδραση τοπικών εμπορικών συλλόγων που μίλησαν για αθέμιτο ανταγωνισμό του σουηδικού κολοσσού.

Στα επόμενα σχέδια του προέδρου του ομίλου, κ. Βασίλη Φουρλή και των εξαδέλφων του, που βρίσκονται στη διοίκηση, είναι εξάλλου η αναζήτηση ακινήτων για τη δημιουργία ενός ΙΚΕΑ στην Κρήτη και ενός στη Θράκη.
 
Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.