Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η εορτή των Αγίων Αποστόλων στον Τριαντάρο Τήνου 2012 | tiniaki.gr

Πανηγύρισε με επισημότητα η ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου, του Τριαντάρου Τήνου την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012,...

Πανηγύρισε με επισημότητα η ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου, του Τριαντάρου Τήνου την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, με συμμετοχή των ενοριτών, ευλαβών των Αγίων από χωριά και τη Χώρα Τήνου. Αποβραδίς τελέσθηκε ο Εσπερινός με συμμετοχή πολλών Ιερέων και ευλαβών Προσκυνητών. Ανήμερα η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε από το δραστήριο Εφημέριο π. ΑντώνιοΣταθόπουλο και άλλους Ιερείς. 

Ενορίτες και χωριανοί βοήθησαν στο να τελεσθούν όλα σύμφωνα με το τυπικό και την παράδοση. Στην αυλή της Εκκλησίας μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν κεράσματα από ενορίτες. Στη συνέχεια τα λίγα σπίτια που «άνοιξαν», δέχτηκαν και φιλοξένησαν τους εορταστές, με άφθονα και νόστιμα φαγητά, μεζέδες και κρασί. Η καλή διάθεση ήταν διάχυτη στα σπιτικά σε οικείους και φιλοξενούμενους. Παραβρέθηκαν στο πανηγύρι Αντιδήμαρχοι Τήνου, Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι Τήνου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων. Η τηλεόραση του Δήμου Τήνου βιντεοσκόπησε τον Εσπερινό της παραμονής.

Δείτε φωτογραφίες από το πανηγύρι εδώ

Νίκος Φώσκολος

Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.