Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων στη Ξινάρα Τήνου 2012 | tiniaki.gr

Γιόρτασε πανηγυρικά η ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στη Ξινάρα Τήνου την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012. Τη Θεία Λε...

Γιόρτασε πανηγυρικά η ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στη Ξινάρα Τήνου την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσαν ο π. Ρόκκος Ψάλτης, ο οποίος κήρυξε και το λόγο, και ο π. Μάριος Ψάλτης. Στο αρμόνιο και στους ψαλμούς ήταν ο εφημέριος της Ξινάρας π. Νικόλαος Ψάλτης. Στα αναγνώσματα και στους ψαλμούς βοήθησαν και λαϊκοί. Η εκκλησία της μικρής Ενορίας όμορφα στολισμένη και περιποιημένη δέχτηκε τους ευλαβείς Χριστιανούς των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στη δοξαστική ευχαριστήρια τελετή.

Μετά την Τελετή οι παραβρισκόμενοι φιλοξενήθηκαν στα «ανοικτά» σπίτια των ενοριτών και χωριανών και γεύτηκαν νόστιμα και άφθονα φαγητά και κρασί. Στη γιορτή παρόντες: ο Δήμαρχος Τήνου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι Τήνου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της Τήνου. Οι νεολαίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Δείτε φωτογραφίες από τον εκκλησιασμό εδώ
Δείτε φωτογραφίες από τη φιλοξενία στα σπίτια εδώ

Νίκος Φώσκολος

Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.