Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου & Αντιπροέδρου Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου | tiniaki.gr

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το θέμα της ημερησίας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου ότι στον πρόεδρο και τον ...


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το θέμα της ημερησίας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου ότι στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου επιτρέπεται να καταβάλλονται έξοδα παράστασης, ύστερα από απόφαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου έτους υπερβαίνει τις 300.000,00€. Στη συνέχεια ο κ Πρόεδρος πρότεινε την καταβολή εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου, ως εξής: Για τον Πρόεδρο του νομικού προσώπου 600€ μηνιαίως και για τον αντιπρόεδρο 240€ μηνιαίως.

Το Δ.Σ. Τήνου Αποφασίζει κατά πλειοψηφία. Καθορίζει την καταβολή εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου για το οικον. έτος 2012, ως εξής: 1. Για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου την καταβολή μηνιαίων εξόδων παράστασης που θα ανέρχονται στο ποσό των 600€ και 2. Για τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου την καταβολή μηνιαίων εξόδων παράστασης που θα ανέρχονται στο ποσό των 240€.
Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σίμος Ορφανός, Μηνάς Άσπρος, Ηλίας Τζαβελόπουλος, Ευγενία Αλοιμόνου και Κωνσταντίνος Βιδάλης οι οποίοι δήλωσαν ότι την «σημερινή εποχή που ο τόπος διέρχεται κρίση ανάλογες δαπάνες δεν πρέπει να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό των Νομικών Προσώπων αλλά αντιθέτως τα χρήματα αυτά θα πρέπει να δίδονται σε Κοινωφελούς σκοπούς των ιδίων Νομικών Προσώπων».

Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ

Επιμέλεια Κατερινα Αλβέρτη 
 
Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.