Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εντοπίστηκε στη Γυάρο αγνοούμενος αλιέας | Newsbomb.gr

Σε καλή κατάσταση εντοπίστηκε από τις Λιμενικές και Πυροσβεστικές Αρχές ο αλιέας ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής. Στο πλαί...


Σε καλή κατάσταση εντοπίστηκε από τις Λιμενικές και Πυροσβεστικές Αρχές ο αλιέας ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής.

Εντοπίστηκε στη Γυάρο αγνοούμενος αλιέας
Στο πλαίσιο ενεργοποίησης τοπικού σχεδίου περιστατικού Έρευνας και Διάσωσης, ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής συνέδραμε μεταφέροντας στο νησί της Γυάρου, δύναμη οκτώ ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου, δύο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου και τριών εθελοντών πολιτών προκειμένου να εντοπισθεί ο 50χρονος αλιέας, ο οποίος αγνοείτο στην περιοχή.
Μετά τον εντοπισμό του αγνοούμενου από πλωτό περιπολικό Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., που συμμετείχε στις έρευνες, σε βραχώδη ακτή κοντά στο ακρωτήριο Πετρίτης Γυάρου, δεύτερο πλωτό περιπολικό του Λιμενικού μετέφερε τον 50χρονο καλά στην υγεία του στο λιμάνι, απ'όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σύρου.