Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Διαρροή diesel στο λιμάνι της Ερμούπολης | Επιμέλεια Cyclades24.gr

Διαρροή diesel (όπως εκτιμάται) διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ερμούπολης, στο σημείο που βρίσκεται μπροστά από την πλατεία Κ...

Διαρροή diesel (όπως εκτιμάται) διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ερμούπολης, στο σημείο που βρίσκεται μπροστά από την πλατεία Κανάρη. Η διαρροή έγινε αντιληπτή αρχικά, λόγω της έντονης δυσοσμίας. Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση τόσο του Λιμεναρχείου Σύρου, όσο και του Λιμενικού Ταμείου, που έσπευσαν τόσο με έμψυχο δυναμικό, όσο και με το ΠΛΣ 421 απορρυπαντικό σκάφος για να περιορίσουν τη διαρροή. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας, καθώς και η Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος του αρμόδιου υπουργείου, ενώ θα υπάρξουν και λήψεις δειγμάτων από πλοία και εγκαταστάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προήλθε η διαρροή.Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24 η διαρροή προήλθε απο πολυτελές σκάφος που ήταν χτές στο λιμάνι της Σύρου.

ripansi_2 

ripansi_3 

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.