Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχητήριο μήνυμα δημάρχου Τήνου στους μαθητές

Ο δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς, εύχεται σε όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή επιτυχία στις απολυτήριες εξε...

Ο δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς, εύχεται σε όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή επιτυχία στις απολυτήριες εξετάσεις και στους μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου, που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις οι κόποι αρκετών χρόνων να αποδώσουν καρπούς...






Αναλυτικά, το μήνυμα του δημάρχου Τήνου στους μαθητές:

"Εύχομαι σε όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή επιτυχία στις απολυτήριες εξετάσεις, που ξεκινούν αύριο και με τις οποίες θα προαχθούν σε ανώτερη μαθητική τάξη.  Οι ελπίδες όλων μας στηρίζονται στη δική σας δύναμη και αισιοδοξία. Οι δικές σας προσπάθειες προόδου, είναι αυτές που θα φέρουν στον τόπο μας τη μελλοντική ανάπτυξη και πρόοδο που περιμένουμε.   
Στους μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου, που από σήμερα διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, εύχομαι οι κόποι αρκετών χρόνων να αποδώσουν καρπούς. Με καθαρό μυαλό, επιμονή και προσήλωση στους στόχους, θα καταφέρετε να επιτύχετε, δικαιώνοντας απόλυτα τις θυσίες σας. Σε μια δύσκολη εποχή όπως αυτή που διανύουμε, η ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση, μπορεί να γίνει αφορμή και ευκαιρία προσωπικής καταξίωσης αλλά και γενικότερης ανάπτυξης του τόπου μας. 
Στους γονείς και εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στον αγώνα των παιδιών και μαθητών τους, εύχομαι επίσης καλή δύναμη, αφού η δική τους στήριξη είναι απαραίτητη για την επιτυχία των μαθητών". 

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.