Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πρόσκληση Σε Συνεδρίαση Του Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η ΠΡΟΣ: 1) Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου. 2) Τον Δήμαρχο Τήνου. 3) Τον Πρόεδρο και μέλη της Δημοτικής ...


Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η


ΠΡΟΣ:

1) Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου.
2) Τον Δήμαρχο Τήνου.
3) Τον Πρόεδρο και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας  Τήνου.
4) Τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 21η Μαΐου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ.  για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως:

ΘΕΜΑ 1ο:
Προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια - Εστιατόριο» του Νικολάου Δαρμή, στην περιοχή Λειβάδα Τοπικής Κοινότητας Στενής Δήμου Τήνου.
ΘΕΜΑ 2ο:
Ανανέωση άδειας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Σνακ Μπαρ» του Γεωργίου Κρητικού, στην περιοχή Λινοπή Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου Δήμου Τήνου.
ΘΕΜΑ 3ο:
Διάλυση συμβάσεων εκπόνησης Μελετών: α) Επισκευής και επέκτασης υπέργειου δικτύου μεταφοράς λυμάτων των οικισμών ΔΔ. Κώμης, Αγάπης, Καλλονής Δήμου Εξωμβούργου Ν. Τήνου, προς εγκατάσταση Βιολογικού καθαρισμού στη θέση Λιβάδι Δ.Δ. Καλλονής Ν. Τήνου και β) Εγκατάστασης βιολογικού καθαρισμού επεξεργασίας λυμάτων των οικισμών των Δ.Δ. Κώμης, Καλλονής, Αγάπης Δήμου Εξωμβούργου Ν. Τήνου.
ΘΕΜΑ 4ο:
Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου «Ελαιοτριβείο Νήσου Τήνου».
ΘΕΜΑ 5ο:
Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου «Έργα ύδρευσης οικισμών Νήσου Τήνου».
ΘΕΜΑ 6ο:
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επέκταση δικτύου ύδρευσης προς Σταυρό (περιοχή Πριάστρο) Δήμου Τήνου και βελτίωση του υφιστάμενου δικτύου».
ΘΕΜΑ 7ο:
Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 150.000,00 € (20.000,00 € για το 2011) για «αποκατάσταση ζημιών βροχόπτωσης της 19ης Φεβρουαρίου 2011 νήσου Τήνου».
ΘΕΜΑ 8ο:
Λήψη απόφασης για διοργάνωση συνάντησης εταίρων και επιθεώρηση, εκ μέρους της ευρωπαϊκής επιτροπής, των έργων α)  ISWM-Tinos με τίτλο «Ανάπτυξη και εφαρμογή πιλοτικού συστήματος για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Τήνο, σε συμφωνία με την οδηγία πλαίσιο για τα στερεά απόβλητα» και β) SOL-ΒRINE με τίτλο «Ανάπτυξη ενός καινοτόμου και ενεργειακά αυτόνομου συστήματος επεξεργασίας της άλμης από μονάδες αφαλάτωσης» και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 9ο:
Λύση Προγραμματικής Σύμβασης με Δήμο Άνδρου για την πράξη «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. και Υποδομές Διαχείρισης ΑΣΑ Δήμου Τήνου».
ΘΕΜΑ 10ο:
Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων οικον. Έτους 2012, της  Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τήνου.
ΘΕΜΑ 11ο:
Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων οικον. Έτους 2012, της Δημοτικής Επιχείρησης «Σφαγείου – Ελαιοτριβείου».
ΘΕΜΑ 12ο:
Λήψη απόφασης για επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων.
ΘΕΜΑ 13ο:
Λήψη απόφασης επιβολής δικαιώματος βοσκής έτους 2012, για τις δημοτικές βοσκήσιμες εκτάσεις της Δημοτικής Ενότητας  Εξωμβούργου Τήνου.
ΘΕΜΑ 14ο:
Έγκριση έκθεσης Οικονομικής Επιτροπής, στοιχείων εσόδων και εξόδων του Δήμου Τήνου, A΄ τριμήνου 2012.
ΘΕΜΑ 15ο:
Έγκριση έκδοσης από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τήνου, εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για το πρόγραμμα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η).
ΘΕΜΑ 16ο:
Έγκριση έκδοσης από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τήνου, εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).
ΘΕΜΑ 17ο:
Ψήφιση Κανονιστικής απόφασης για τη ρύθμιση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στο Δήμο Τήνου.
ΘΕΜΑ 18ο:
Λήψη απόφασης για μίσθωση ακινήτου, με σκοπό τη δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στην πόλη της Τήνου και ορισμός επιτροπής εκτίμησης .
ΘΕΜΑ 19ο:
Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικον. Έτους 2012.
ΘΕΜΑ 20ο:
Λήψη απόφασης για οργάνωση εκδήλωσης προώθησης τοπικών προϊόντων.
ΘΕΜΑ 21ο:
Λήψη απόφασης σχετικά με την απαλλαγή των προσαυξήσεων επί βεβαιωθέντων δημοτικών τελών, σε περίπτωση υπαιτιότητας του Δήμου.
ΘΕΜΑ 22ο:
Ορισμός μελών επιτροπής ελέγχου δικαιολογητικών δικαιούχων αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων.


Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων.
Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

  
ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑΣ