Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τουρίστρια έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη θάλασσα

Στο νερό βρέθηκε ξαφνικά τουρίστρια στην παραλιακή οδό της πόλης της Νάξου γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης.Το γεγονός προκλήθηκε,...

Στο νερό βρέθηκε ξαφνικά τουρίστρια στην παραλιακή οδό της πόλης της Νάξου γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης.Το γεγονός προκλήθηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ενώ έβγαινε από το μικρό προβλήτα και είχε στρίψει δεξιά, όπου το μάρμαρο δεν ήταν σταθερό με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα. Για καλή της τύχη λίγο πιο πέρα ήταν ένας ψαράς με το γιο του, που έπεσε για να τη βοηθήσει. Αν και δεν έγινε γνωστό, αν το μάρμαρο ήταν η μοναδική αιτία για να βρεθεί στη θάλασσα, οπωσδήποτε, αποτελεί ένα θέμα η επισκευή που πρέπει να γίνει, όπου χρειάζεται...

 Ευτυχώς, μόνο κάποιες εκδορές ήταν η αποτίμηση του ατυχήματος.

Πάντως, παρ’ όλο που παρατηρούμε ότι η συντήρηση και επιμέλεια από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου, που ξεκίνησε πέρσι, συνεχίζεται, καλό θα ήταν να προταχθούν οι επισκευές που απαιτούνται περιμετρικά της θάλασσας.

Το ίδιο ισχύει και για τη συντήρηση των βοτσαλωτών και των πλακών στην παραλιακή ζώνη της Χώρας, που παρ’ όλο που και πέρσι έγινε, εξακολουθούν να υπάρχουν σημεία που είναι επικίνδυνα.

Δυστυχώς, έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα στο παρελθόν, που δεν ήταν όλα "ανώδυνα"!

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.