Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η απόδραση του Πλατινί στη Μύκονο!

Απόδραση στη Μύκονο έκανε το τριήμερο ο Μισέλ Πλατινί. Ο ισχυρός άντρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φαίνεται ότι περίμενε να ο...

Απόδραση στη Μύκονο έκανε το τριήμερο ο Μισέλ Πλατινί. Ο ισχυρός άντρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φαίνεται ότι περίμενε να ολοκληρωθεί η περίοδος 2011-12 με τον δραματικό τελικό Μπάγερν - Τσέλσι, που κρίθηκε στα πέναλτι, για να βρει την ευκαιρία να πάρει μερικές ανάσες και να γεμίσει τις μπαταρίες του για τη συνέχεια.



Ιδιωτικό αεροπλάνο τον έφερε στη μαγευτική Μύκονο, στην οποία παρέμεινε μέχρι χθες καθώς από σήμερα πρέπει να βρίσκεται πάλι στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Στην παρέα του ήταν ο αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Θόδωρος Θεοδωρίδης (γιος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη), ο οποίος είναι και η… αιτία που ο Πλατινί βρέθηκε στη Μύκονο.

Οι δύο άντρες έχουν καθημερινή συνεργασία για θέματα του ποδοσφαίρου, καθώς ο Ελληνας αξιωματούχος είναι τρίτος στην ιεραρχία της UEFA, αλλά πέρα από αυτό συνδέονται και φιλικά.

Η πρόταση του Θεοδωρίδη στον Πλατινί να επισκεφθεί το Νησί των Ανέμων το τριήμερο που μας πέρασε βρήκε θερμή ανταπόκριση από την πλευρά του Πλατινί, που είπε αμέσως το «ναι» και δέχθηκε να ταξιδέψει μέχρι το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, το οποίο έχει επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν.

Ο διάσημος επισκέπτης δεν πέρασε απαρατήρητος από τους κατοίκους του νησιού, που τον είδαν να κάνει βόλτα στα Ματογιάννια και να ψωνίζει μπλούζες τύπου Polo από κατάστημα που πουλάει αυθεντικά προϊόντα γνωστής γαλλικής βιομηχανίας ρούχων.

Στις συζητήσεις του Γάλλου προέδρου της UEFA με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη ασφαλώς έγινε αναφορά και στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδίως με το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις εάν δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.
 
Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.