Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο καιρός σήμερα

 Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς  Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια που πιθανώς στην Ήπειρο και τη Μακεδονία να είν...

 Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς

 Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια που πιθανώς στην Ήπειρο και τη Μακεδονία να είναι έντονες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις.

Στην Αττική καιρός γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.