Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αναπτύσσεται δυναμικό ρεύμα υπέρ της διακυβέρνησης από την Αριστερά, είπε στην Τήνο ο Ν. Συρμαλένιος

Στη συγκέντρωση, όπως αναφέρει ο κ. Ν. Συρμαλένιος, αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος και τέθηκαν σειρά ερωτημάτων για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ...

Στη συγκέντρωση, όπως αναφέρει ο κ. Ν. Συρμαλένιος, αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος και τέθηκαν σειρά ερωτημάτων για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις εκλογές και την προοπτική νίκης της Αριστεράς.

Από την πλευρά του ο κ. Συρμαλένιος, τόνισε ότι στην κοινωνία αναπτύσσεται δυναμικό ρεύμα υπέρ της διακυβέρνησης της χώρας από την Αριστερά και επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει με κάθε μέσο την ενότητα του ευρέου φάσματος των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για την ακύρωση του μνημονίου και την προώθηση ριζικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο λαός και η χώρα.

Επισήμανε, ότι τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ στη βάση του προγράμματος του, θα διατυπώσει συγκεκριμένους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος με εξειδικευμένες θέσεις, απέκρουσε τα επιχειρήματα της λυσσώδους αντίδρασης του πολιτικού, οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου και είπε ότι, η ανατροπή του μνημονίου και η άνοδος της αριστεράς στην Ελλάδα, ταρακουνάει συθέμελα ολόκληρο το νεοφιλελεύθερο ευρωπαϊκό οικοδόμημα της κας Μέρκελ και των ομοίων της.

Τόνισεακόμη, ότι επιλογή μας δεν είναι η έξοδος από το ευρώ, αλλά η οικοδόμηση μιας άλλης Ελλάδας στα πλαίσια της Ευρώπης των λαών, της κοινωνικής συνοχής, της ειρήνης, της δημοκρατίας, της οικολογικής εγρήγορσης.

Τέλος, κάλεσε τα μέλη και τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, απ' όπου και αν προέρχονται να συστρατευτούν στη μάχη για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

[Πηγή]