Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το ψηφοδέλτιο του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας στις Κυκλάδες | Cyclades24.gr

Ένα μήνα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και μόλις 5 μήνες μετά την ίδρυση του, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο ...



peiratesΈνα μήνα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και μόλις 5 μήνες μετά την ίδρυση του, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο της συμμετοχής.
Οι 31 περιφέρειες της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης, γίνονται τώρα 48 και οι Πειρατές αρνούνται τους εκβιασμούς και τα ψεύτικα διλήμματα, όσων μας έφεραν μέχρι εδώ με τις πράξεις ή την απραξία τους. Αρνούνται τους παλιούς και "νέους" σωτήρες, τους δήθεν διαφορετικούς και "άφθαρτους" που διαφημίζουν την πραμάτεια τους και τους τσελεμεντέδες-προγράμματα που έχουν λύσει όλα τα προβλήματα.

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας συμμετέχει στις εκλογές στην Περιφέρεια Κυκλάδων με τους υποψήφιους βουλευτές:
1. Ζολώτα Ευστράτιο του Χαράλαμπου
2. Κεχαγιόγλου Χρυσούλα του Σεραφείμ

Καλούμε τους πολίτες των Κυκλάδων να μην υποκύψουν στα τρομοσενάρια, να ψηφίσουν με την συνείδηση τους και να δείξουν τον δρόμο της συμμετοχής.
Δεν ψάχνουμε ψηφοφόρους-πελάτες που παίρνουν το χάπι κάθε τέσσερα χρόνια, ψάχνουμε πολίτες που συμμετέχουν στην διαμόρφωση θέσεων και λύσεων. Με καθαρές αρχές και αξίες ξεκινάμε το ταξίδι. Τον δρόμο θα τον επιλέξουμε όλοι μαζί και όχι άλλοι για εμάς.
Το νέο λειτουργικό σύστημα της κοινωνίας, χτίζεται και σε αυτήν την προσπάθεια χρειάζονται όλοι.
Ψηφίζω Πειρατές, Ψηφίζω Εμένα.