Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στοχευμένη προβολή της Τήνου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Μόσχα

Σε μια ακόμη διεθνή έκθεση τουρισμού, την κορυφαία τουριστική έκθεσης της Ρωσίας,  που πραγματοποιείται στη Μόσχα 21-24 Μαρτίου 2012, συμμε...


Σε μια ακόμη διεθνή έκθεση τουρισμού, την κορυφαία τουριστική έκθεσης της Ρωσίας,  που πραγματοποιείται στη Μόσχα 21-24 Μαρτίου 2012, συμμετέχει η Τήνος.
Μετά από την επίσημη επίσκεψη της Ρωσικής αντιπροσωπείας στην Τήνο τον περασμένο Οκτώβριο και την πρόταση για συνεργασία στον τομέα του θρησκευτικού - πολιτιστικού τουρισμού και των εμπορικών σχέσεων, πραγματοποιείται το επόμενο βήμα για το άνοιγμα σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές όπως αυτή της Ρωσίας.
Η Τήνος προβάλλεται στη Ρωσία ως προσκυνηματικός τόπος αλλά και τόπος ιδιαίτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην παράδοση και τη ζεστή φιλοξενία, ενώ παράλληλα προβάλλονται και οι ιστορικοί και πολιτιστικοί δεσμοί μεταξύ Τήνου και Ρωσίας.   
Στην έκθεση παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση, ενώ το περίπτερό μας έχει επισκεφτεί μεγάλος αριθμός τουριστικών πρακτόρων αλλά και απλών ταξιδιωτών, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νησί.
Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει τη στοχευμένη τουριστική του πολιτική, προσπαθώντας να δώσει μια νέα ώθηση στον τουρισμό του νησιού μας, σε νέες αγορές.