Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Παιδικός Κρυμμένος Θησαυρός - Τηνιακό καρναβάλι Δήμου Τήνου

  Facebook Event Κυριακή από τις  11:00 π.μ.  μέχρι τις  1:30 μ.μ. πλατεία Παντανάσση ς - εξέδρα Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από έξι...


    • Κυριακή
    • από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 1:30 μ.μ.
  • πλατεία Παντανάσσης - εξέδρα
  • Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από έξι παίχτες και δύο ενήλικους συνοδούς.
    Πρέπει να διαλέξετε το χαρακτηριστικό όνομα της ομάδας σας και να το δηλώσετε στο δελτίο συμμετοχής σας.

    Να σας επισημάνουμε κάτι που μοιάζει ευνόητο, ότι δηλ. τα παιδιά απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, πράγμα που δεν ισχύει για τους συνοδούς τους. Έτσι θα διασφαλιστεί από τη μία πλευρά η ακεραιότητα του παιχνιδιού, ενώ θα είναι εφικτή η επικοινωνία και η ασφάλεια των μικρών μας φίλων, μέσω της χρήσης κινητών τηλεφώνων των ενηλίκων συνοδών τους .

    Τα υπόλοιπα εμπιστευθείτε τα σε εμάς !!!!!
    Θα σας εξηγήσουμε τους όρους του παιχνιδιού σε μια προ-συνάντησή μας την Παρασκευή 10/2/2012 και στις 18.00 μμ στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο παλαιό Δημαρχείο.
    Εκεί θα λύσουμε τις απορίες σας ως προς την προκαθορισμένη διαδρομή που θα ακολουθηθεί πάντα εντός της πόλης και σε μικρή ακτίνα δράσης για τη διασφάλιση της επιτυχίας του παιχνιδιού χωρίς κινδύνους και αγωνίες για όλους μας.

    Την Κυριακή λοιπόν 12 Φεβρουαρίου η Πλατεία Παντανάσσης μας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους, για να αναζητήσουμε τους κρυμμένους θησαυρούς στο δικό σας παιχνίδι και να γίνουμε μια αγκαλιά αποκριάτικης χαράς.