Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ | Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12.30 π.μ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 201...




Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12.30 π.μ.  για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :




ΘΕΜΑ 1ο:
Ενημέρωση – συζήτηση για την πορεία των δημοτικών πραγμάτων, σε ικανοποίηση προφορικού αιτήματος της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΘΕΜΑ 2ο:
Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος εκτελεστέων έργων Δήμου Τήνου οικον. Έτους 2012.
ΘΕΜΑ 3ο:
Λήψη απόφασης για χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανακατασκευή Σχολείου Καρυάς Δήμου Τήνου».
ΘΕΜΑ 4ο:
Λήψη απόφασης για χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης της μελέτης  «Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης» της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου Τήνου.
ΘΕΜΑ 5ο:
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή χώρου στάθμευσης πλησίον Κέντρου Υγείας Τήνου».
ΘΕΜΑ 6ο:
Ορισμός μελών Σχολικής Εφορίας του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου.
ΘΕΜΑ 7ο:
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου.
ΘΕΜΑ 8ο:
Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ειδικότητας για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, στο ΚΕΠ Δήμου Τήνου (ΚΕΠ Εξωμβούργου).
ΘΕΜΑ 9ο:
Εξέταση αιτήσεως Αναστασίας Ψάλτη, Διπλ. Πολ. Μηχανικού, για τροποποίηση ως προς τον τίτλο της σύμβασης «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή εξωτερικού υδραγωγείου πηγών Ζωδεμένης Μύλων Υστερνίων».
ΘΕΜΑ 10ο:
Υποβολή Πρότασης προκειμένου να ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί η πράξη: «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΝΟΡΜΟΥ» στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007 - 2013» - ΑΞΟΝΑΣ 10 «ΧΩΡΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» - ΚΩΔ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 42 - ΘΕΜ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 23 «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΔΟΙ» και σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Άνδρου, επαρκή διαχειριστικά φορέα.
ΘΕΜΑ 11ο:
Λήψη απόφασης για τη διοργάνωση από τον Δήμο Τήνου, αποκριάτικων εκδηλώσεων.



Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων.
Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑΣ