Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Λαϊκή Επιτροπή Τήνου για τα χαράτσια της ΔΕΗ

Λαϊκή Επιτροπή Τήνου: Δεν έχουμε - Δεν μπορούμε - Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια.  Παρά τους άθλιους εκβιασμούς της κυβέρνησης και...




Λαϊκή Επιτροπή Τήνου: Δεν έχουμε - Δεν μπορούμε - Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια. Παρά τους άθλιους εκβιασμούς της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ σχετικά με το χαράτσι για τα ακίνητα και τη διακοπή ηλεκτροδότησης για όσους δεν το πληρώσουν, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ 1,5 εκατομμύριο λογαριασμοί με το χαράτσι έχουν λήξει χωρίς να έχουν πληρωθεί και από αυτούς, για τους 250.000 λογαριασμούς έχει λήξει και το 80ήμερο της προθεσμίας να πληρώσουν. 



 Από τη ΔΕΗ υπάρχουν ήδη οι πρώτες 50.000 εντολές διακοπής ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι. Είναι πλέον φανερό ότι πολλοί συνάνθρωποί μας, απειλούνται από τη συγκυβέρνηση να ζήσουν χωρίς φως, χωρίς θέρμανση, με τραγικές συνέπειες. Απέναντι σε αυτή την άθλια και απαράδεκτη ενέργεια της ΔΕΗ αλλά και της κυβέρνησης άμεσης προτεραιότητας ζήτημα είναι η παρεμπόδιση της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Καλούμε το Δήμο Τήνου να πρωτοστατήσει και να σταματήσει κάθε προσπάθεια διακοπής του ρεύματος σε σπίτια και μικρομάγαζα πάνω στο νησί. Το 2012, μέσα σε συνθήκες κρίσης, ανεργίας και δραστικής περικοπής μισθών και συντάξεων, οι λαϊκές οικογένειες θα πρέπει να είναι με το χέρι στην τσέπη, γιατί οι λογαριασμοί με τα χαράτσια στα ακίνητα θα έρχονται ο ένας μετά τον άλλο. Να απαιτήσουμε να παρθούν πίσω μέτρα και χαράτσια! Να στηριχτούν οι άνεργοι, και οι απλήρωτοι εργάτες που βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.
Το χρέος δεν είναι της εργατικής τάξης. Να πληρώσει την κρίση το μεγάλο κεφάλαιο που τη δημιούργησε.
Τήνος 19 Γενάρη 2012