Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ

Μετά από συνεχείς και επίμονες πιέσεις του Δημάρχου στο Υπουργείο Υγείας και στη Διοίκηση της 2 ης Δ.Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, εγκρίθηκε...


Μετά από συνεχείς και επίμονες πιέσεις του Δημάρχου στο Υπουργείο Υγείας και στη Διοίκηση της 2ης Δ.Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, εγκρίθηκε η πρόσληψη επικουρικού προσωπικού για τη στελέχωση του ακτινολογικού τμήματος του Κέντρου Υγείας για έξι μήνες (ήδη υπογράφηκε σύμβαση εργασίας με χειριστή, σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 28631/24094/4-11-2011 έγγραφο της 2ης Δ.Υ.ΠΕ.)

Σημειώνεται ότι, με επιστολή του ο Δήμαρχος, είχε ζητήσει από την Διοικούσα Επιτροπή του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου να χρηματοδοτήσει το Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας “Νικόλαος Κόγκος”, προκειμένου να προχωρήσει ο ίδιος ο Σύλλογος στη στελέχωση της ανωτέρω θέσης, κάτι που γινόταν τους τελευταίους μήνες.
Κατόπιν της νέας εξέλιξης με την πρόσληψη προσωπικού από το Υπουργείο Υγείας, η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΙΕΤ αποφάσισε να καλύψει οικονομικά τη θέση όταν προκύψει ξανά πρόβλημα υποστελέχωσης.
Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει τις προσπάθειές του για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο νησί μας.