Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης Φαλαταδιανών για το θέμα των Σκουπιδιών

Σήμερα το πρωί, 13 Αυγούστου 2011, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας - Αγίου Ιωάννη Φαλατάδου, πραγματοποιήθηκ...

Σήμερα το πρωί, 13 Αυγούστου 2011, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας - Αγίου Ιωάννη Φαλατάδου, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των Φαλαταδιανών στην αίθουσα του χωριού. Βασικό θέμα της συζήτησής τους ήταν η "προσωρινή" τοποθέτηση των σκουπιδιών, σε χωράφι κοντά στο χωριό Αγάπη. 
Οι αγανακτισμένοι πλέον κάτοικοι του Φαλατάδου ζήτησαν από τον εκπρόσωπο του χωριού στον Δήμο κ. Τριαντάφυλλο Νίκο, να αναφέρει το πρόβλημα στον κ. Κροντηρά Παναγιώτη και να επιμεληθεί, ώστε να απομακρυνθούν τα σκουπίδια από εκείνον τον χώρο. 
Λόγια, υποσχέσεις είναι πολλά που ακούστηκαν απο τους Φαλαταδιανούς για το πρόσωπο του δημάρχου καθώς βλέπουν τα σκουπίδια να είναι πολύ κοντά στα χωράφια τους, στα οποία καλλιεργούν και για μερικούς είναι η μοναδική περιουσία που έχουν, να τους απειλούν. Ο κ. Τριαντάφυλλος Νίκος υποσχέθηκε στους συγχωριανούς του πως θα αναφέρει το ζήτημα στον κ. Κροντηρά.
"Δεν θέλουμε απλά να το αναφέρεις, θέλουμε να υπερασπιστείς τον Φαλατάδο, να είσαι με τον Φαλατάδο όπως έκαναν οι προηγούμενοι σου" ήταν τα λόγια που ακούστηκαν προς τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού όλα αυτά μετά τις απειλές που δέχθηκαν χωριανοί από άνθρωπο του δήμου απειλώντας τους πως θα φωνάξει άνθρωπο από την Πολεοδομία για να κλείσουν τα "αυθαίρετα" των Φαλαταδιανών. 
Λύση δεν βρέθηκε, καθώς δεν ήταν κανένας εκπρόσωπος του δήμου στην Γ.Σ των Φαλαταδιανών, έχοντας ως συνέπεια να ξαναγίνει νέα συγκέντρωση σε 2 βδομάδες!!

Επιμέλεια Tinianews