Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Δήμαρχος στον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο για την εδώ και μήνες κενή θέση του χειριστή του ακτινολογ...


Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Δήμαρχος στον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο για την εδώ και μήνες κενή θέση του χειριστή του ακτινολογικού του Κέντρου Υγείας Τήνου. Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα κάλυψης της θέσης αλλά και στις μέχρι σήμερα υποσχέσεις της Διοίκησης της 2ης Δ.Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου περί άμεσης κάλυψης της θέσης από επικουρικό προσωπικό. Για ακόμη μια φορά τόνισε στον Υπουργό το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας είναι ο μοναδικός φορέας υγείας στο νησί και ζήτησε την  άμεση παρέμβασή του. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Δεν παραβλέπουμε την δύσκολη και δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, αλλά θεωρούμε κάτι παραπάνω από αναγκαία την άμεση κάλυψη της θέσης του χειριστή ακτινολογικού, υπενθυμίζοντάς σας ότι το Κέντρο Υγείας είναι ο μοναδικός φορέας που παρέχει υγειονομική περίθαλψη στο νησί,.  Είναι επιτακτική η ανάγκη αντιμετώπισης έστω ενός από τα αναρίθμητα και σοβαρά προβλήματα του ήδη παραμελημένου από την Πολιτεία μοναδικού φορέα υγείας του νησιού.