Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σχολεία

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.» Είπε ο Κροντηράς συνεπικουρούμενος από τον Ρήγα στους κατοίκους της Στενής : Μην ανησυχείτε το Δημ...



«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.»
Είπε ο Κροντηράς συνεπικουρούμενος από τον Ρήγα στους κατοίκους της Στενής :
Μην ανησυχείτε το Δημοτικό Σχολείο δεν πρόκειται να φύγει από την Στενή. 
Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας ότι ιδρύεται Δημοτικό Σχολείο στα Λουτρά ξαναείπε ο Κροντηράς συνεπικουρούμενος και πάλι από τον Ρήγα στους κατοίκους της Στενής :
Μην ανησυχείτε το Δημοτικό Σχολείο του Εξωμβούργου θα λειτουργήσει ως διεδρικό δηλαδή οι   μισές τάξεις στη Στενή και οι μισές στα Λουτρά !!!
Στο μεταξύ καμία συλλογική ενέργεια . Ως συνήθως ας προχωρά και θα δούμε. 
Ξεκινά λοιπόν  η σχολική χρονιά 2011-2012 και όλα τα παιδιά του Δημοτικού της ενότητας Εξωμβούργου καλούνται  να πάνε στα Λουτρά.
Έτσι κλείνει και το σχολείο της Στενής.
Συγχαρητήρια !!!
Σήμερα λοιπόν διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Στενής δικαίως γιατί ο Δήμαρχός τους άφηνε να εννοηθεί ότι το σχολείο δεν πρόκειται να κλείσει ενώ ήξερε πολύ καλά ότι η υπόσχεσή του ήταν ανέφικτη. Γνωστή η τακτική του  χρόνια. Το έχει ξανακάνει πολλές φορές . Σκέφτηκε  ότι : θα τους παραμυθιάσω άλλη μια φορά λέγοντας τους ότι δε φταίει ο Δήμαρχος αλλά η Υπουργός  (η Υπουργός βέβαια ποτέ δεν είπε ότι το σχολείο της Στενής θα συνεχίσει να λειτουργεί ,μόνο ο Δήμαρχος έδινε υποσχέσεις )
και   η   ζωή   θα   κυλά   με  γιορτές και πανηγύρια .
Έλεος !!!!
ΥΓ. Επειδή αυτά ο Κροντηράς τα ήξερε, όπως και άλλα πολλά που θα δούμε στη συνέχεια, πολύ καιρό πριν τις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 φρόντισε να έχει τρεις υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στο διαμέρισμα της Στενής (τάζοντας τους αντιδημαρχίες και πρωταθλήματα) γνωρίζοντας πολύ καλά ο ίδιος ότι δεν θα εκλεγεί κανείς Δημοτικός Σύμβουλος από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, παρ' ότι είναι το μεγαλύτερο της Τήνου. Το σχέδιο του πέτυχε. Και τους τρεις «σωματοφύλακες» του εξέλεξε στην ενότητα  Εξωμβούργου και κανένα Στενιανό δεν έχει στα πόδια του ώστε να του ασκείται πίεση και κριτική εκ των έσω.
Αλλά μήπως σκέφτηκε ποτέ κανείς τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί ο Κροντηράς!
Πήρε ποτέ κανείς το τεφτέρι να καταγράψει ποιος, πότε και γιατί  δεν κράτησε το λόγο του , δεν τήρησε τη συμφωνία του και δε σεβάστηκε την υπογραφή του!
Γιατί αν το κάναμε αυτό δε θα είχαν ρόλο σήμερα πολλοί από τους πολιτικούς μας.

ΤΗΝΟΣ  -  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΙΜΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ