Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η ευχή όλων για καλή δύναμη ας συνοδεύει  μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο δύσκολο έργο τους....


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η ευχή όλων για καλή δύναμη ας συνοδεύει  μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο δύσκολο έργο τους.  

Με την ανάληψη των καθηκόντων η Δημοτική αρχή του Δήμου έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, σε συνεργασία με διευθυντές, εκπαιδευτικούς και γονείς, αλλαγής του τοπίου στην εκπαίδευση  με καινοτόμες δράσεις και αποφάσεις, οι οποίες υλοποιούνται σταδιακά προς όφελος της νέας γενιάς του νησιού μας.
 

Σε μια χρονική συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας, η παιδεία, στο επίπεδο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αλλά και ανεπάρκειας σχολικών εγχειριδίων. Καταδικάζουμε την ολιγωρία της Κεντρικής Διοίκησης και ευχόμαστε να ξεπεραστούν σε σύντομο χρόνο όλες οι αντιξοότητες που καθυστερούν την πρόσβαση στη γνώση. Η παιδεία άλλωστε πρέπει να αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας.

Ο Δήμος Τήνου θα σταθεί αρωγός στα όποια προβλήματα ανακύψουν στα σχολεία του νησιού μας, προκειμένου να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η γνώση στα παιδιά μας, που αποτελούν το μέλλον του τόπου.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Παναγιώτης Κροντηράς
Δήμαρχος Τήνου