Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την απόφαση μείωσης της τιμής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε χτε...


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την απόφαση μείωσης της τιμής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε χτες, στην ετήσια συνέλευση του ΣΕΤΕ, τη μείωση της τιμής τους τουλάχιστον κατά 10%, αναγνωρίζοντας ότι οι κρατήσεις υπέρ τρίτων ήταν αναχρονιστικές. Με κοινή τους απόφαση ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας κ. Σακέλης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας κ. Απόστολος Βεντούρης συμφώνησαν για τη μείωση της τιμής με παράλληλη κατάργηση των κρατήσεων υπέρ τρίτων.
Ένα πάγιο αίτημα της νησιωτικής Ελλάδας και της νησιωτικής αυτοδιοίκησης αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Με το μέτρο αυτό είναι βέβαιο ότι θα δοθεί νέα ώθηση στον τουρισμό των νησιών μας και ταυτόχρονα μια οικονομική ανάσα στους μόνιμους κατοίκους τους.
Σε κάθε περίπτωση συνιστά δικαίωση (και) των προσπαθειών μας και ηθική ικανοποίηση των απόψεών μας. Ελπίζουμε και σε νέα ανάλογα μέτρα που θα αναγνωρίζουν πραγματικά και έμπρακτα τη συνταγματικά κατοχυρωμένη «νησιωτικότητα». Η επίκληση της σχετικής αναφοράς του Συντάγματος, θα είναι από μέρους του Δήμου Τήνου, συνεχής και σε όλα τα επίπεδα.