Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Πανναξιακός

Πρωταθλητής Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 αναδείχθηκε οΠανναξιακός, η ομάδα του συγκεκριμένου συμπλέγματος νησιών, που μα...



Πρωταθλητής Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 αναδείχθηκε οΠανναξιακός, η ομάδα του συγκεκριμένου συμπλέγματος νησιών, που μαζί με τη Μύκονο έχει καταφέρει να εντυπώσει το όνομά της στη μνήμη των παρατηρητών τηςΔ' Εθνικής. Εκεί, εξάλλου, επιστρέφουν την προσεχή σεζόν οι νησιώτες ύστερα από απουσία τριών ετών. Και όπως τονίζεται έρχονται στην κατηγορία με στόχο να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να παραμείνουν.



Ο Πανναξιακός κατάφερε να εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε με διπλό στην έδρα του βασικού συνδιεκδιτητή της 1ης θέσης (και επομένως της ανόδου) Πανθηραϊκού. Τότε, στο γήπεδο του Καμαρίου στη Σαντορίνη, οι «κυανόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι την πείρα τους ως ομάδα (στο ρόστερ της διαθέτει ποδοσφαιριστές που για πολλά χρόνια αγωνίστηκαν στη Δ' Εθνική) κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 και να πάρουν έτσι κεφάλι στη βαθμολογία.
Στις δύο στροφές που απέμεναν φρόντισαν να μην εμφανίσουν τάσεις αυτοχειρίας και να μη χαλάσουν έτσι τη φιέστα τίτλου που έγινε στο γήπεδο του Αγερσανίου την τελευταία αγωνιστική. Ο Πανναξιακός φώναξε και πάλι «παρών» επιστρέφοντας στη Δ' Εθνική ύστερα απο τρία χρόνια, αφού η τελευταία του συμμετοχή εντοπίζεται στο όχι και τόσο μακρινό 2007-08. Να σημειωθεί, τέλος, πως το γήπεδο της Νάξου είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να είναι έτοιμο αρχές Οκτώβρη.