Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΜΠΑΡΑΖ: ΑΟ ΤΗΝΟΥ-ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 1-2 (Ρεπορτάζ sportcyclades.com)

Μεγάλη νίκη πετυχε ο Α.Μ.Σ Φιλωτίου στο δημοτικό στάδιο Τήνου απέναντι στον ΑΟ Τήνου με σκορ 1-2 η οποία το κραταει ακόμα σε τροχιά πρόκρι...

AOT_-_AMS_FILOTIOY_1-2_LOGO


Μεγάλη νίκη πετυχε ο Α.Μ.Σ Φιλωτίου στο δημοτικό στάδιο Τήνου απέναντι στον ΑΟ Τήνου με σκορ 1-2 η οποία το κραταει ακόμα σε τροχιά πρόκρισης εφόσον κερδίσει την τελευταία αγωνιστή των μπαράζ την ομάδα του ΑΟ Πάγου μέσα στο Φιλωτι.
Αντιθέτως ο ΑΟ Τήνου παίζοντας για μια ακόμα φορά με πολλούς νεαρούς στην σύνθεση του και παρότι αδιάφορος κατάφερε να εντυπωσιάσει δείχνοντας ότι αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον και ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στα επόμενα πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δυο τερμάτων του Φιλωτίου ήταν ο σέντερ φορ της ομάδας Κοττάκης Μανώλης ο οποίος είναι και ο αρχισκορερ τον Κυκλάδων με 23 τέρματα στην κανονική περίοδο και 8 τέρματα στον εξτρά όμιλο ανόδου ενώ σκόρερ για τον ΑΟ Τήνου ήταν ο Δελωτης ο οποίος ήταν και αυτός απο τους πρωταγωνιστές της ομάδας του.
AO_THNOY_-_FILOTI_ENTEKADA
Ο ΑΟ Τήνου ξεκίνησε καλά τον αγώνα και μόλις στο 9ο λεπτό σε μια επέλαση του Θεοδώρου απο τα αριστερή πλευρά έβγαλε μια μπαλιά στον αμαρκάριστο Δελωτη και με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στον δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Πολυκρετη και έκανε το 1-0.πριν καλά καλά όμως  χάρη το γκολ η ομάδα της Τήνου και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο Καραϊ Β. μπήκε  στην μεγάλη περιοχή και  εκεί ανατράπηκε απο τον αμυντικό της Τήνου Μουσαι και ο διαιτητής Αγγέλου κοντά στην φάση έδωσε τον πέναλτι για το Φιλωτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κοττάκης και έκανε το 1-1.Ο ΑΟ Τήνου συνέχισε να υπερέχει και πέντε λεπτά αργότερα στο 18ο λεπτό και πάλι ο   Δελωτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στον ΑΟ Τήνου οταν το σουτ του πέρασε λίγο άουτ απο το δεξί δοκάρι του Πολυκρετη. 
AO_THNOY-AMS_FILOTIOY_DIATHTES_ARXIGOI
Στο 32ο λεπτό πήγε να δημιουργηθεί άλλη μια φάση για τον ΑΟ Τήνου όταν  ο Κατσουρος γύρισε άστοχα την μπάλα στο τερματοφύλακα της ομάδας του και αυτός πρόλαβε ισα ισα να διώξει την μπάλα μακριά και να αποσοβήσει τον κινδυνο. Στο 42ο λεπτό είχαμε μια άτυχη στιγμή για τον τερματοφύλακα του ΑΟ Τήνου Κελαδιτη όταν σε σύγκρουση  με τον επιθετικό του Φιλωτίου Κοττάκη τον χτύπησε άθελα του στο πίσω μέρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα να του φορεθεί προστατευτικό κολάρο και να αποχωρήσει και στην θέση του να μπει ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Καμολίνος, Έτσι με οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.
AO_THNOY_-_AMS_FILOTIOU_ENTEKADA_F
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Φιλωτίου να εχει μια άκαρπη υπεροχη η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 72ο λεπτό όταν και πάλι ο Κοττάκης έκανε μια ατομική προσπάθεια απο δεξιά πέρασε ένα αμυντικό του ΑΟ Τήνου και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Καμολινου κάνοντας το 1-2. Ο ΑΟ Τήνου αντέδρασε μετά το γκολ που δέχτηκε και 74ο λεπτό ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ του Βιδάλη Α. ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Φιλωτίου να κάνει μια τρομερή απόκρουση και να στείλει την μπάλα κορνερ. Στο 91ο λεπτό είχαμε άλλη μια φάση για τον  ΑΟ Τήνου όταν σε κόρνερ του Τριαντάφυλλου απο αριστερά ο Ναζος πήδηξε  ποιο ψηλά απο όλους πηρέ μια ωραία κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας Πολυκρετης ήταν και πάλι στην σωστή θέση κρατώντας το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Η ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΟ ΤΗΝΟΥ:(Δελληγιαννης) Κελαδιτης, (42ο'Καμολινος) Βελλαλοπουλος, Θεωδορου, Μουσαι, Τριγωνης, Τριανταφυλλος, Ναζος, Μεμαι, Δελωτης, Βελουδιος, (75ο'Αλυφαντης) Βιδαλης Α. ( 69ο'Σαντοριναιος)
Ακολουθούν εικόνες, δηλώσεις και βίντεο από των αγώνα.
ΑΜΣ Φιλωτίου:(Ορφανός) Πολυκρετης, Μουστακης, Κατσουρος, Λιοφαγος, Κοττακης Σ., Μουστακης, Καραι, Μαρουλης, (78ο'Προμπονας) Κοττακης Μ., Ψαρας Σ., Ψαρας Β.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  
ΒΙΝΤΕΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ