Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

"Quarteto" από τη Θεατρική Ομάδα Μυκόνου

Μετά την επιτυχία του Master chef, η Θεατρική Ομάδα Μυκόνου θα παρουσιάσει τη δεύτερη παράστασή της γι’ αυτή τη χρονιά, το Quarteto τoυ Rona...

Μετά την επιτυχία του Master chef, η Θεατρική Ομάδα Μυκόνου θα παρουσιάσει τη δεύτερη παράστασή της γι’ αυτή τη χρονιά, το Quarteto τoυ Ronald Harwood, από 4 έως 8 Μαΐου 2011, στην αίθουσα της ΚΔΕΠΑΜ, στο Ματογιάννι. Ώρα έναρξης παράστασης 9:00 μ.μ. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Μιχαλάκη και η μετάφραση του έργου της Μαρλένας Γεωργιάδη. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (5 ευρώ παιδικό).



Υπόθεση έργου:
Το έργο διαδραματίζεται σε έναν οίκο ευγηρίας για παλαίμαχους μουσικούς και τραγουδιστές της όπερας. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται εκεί επειδή είναι αναγκασμένοι και όλοι τους υποφέρουν από τα δεινά του γήρατος ξέροντας καλά, πως σήμερα πια, είναι ελάχιστα γνωστοί έξω από αυτούς του τοίχους. Ο Ρέτζιναλντ Πέιτζετ είναι ένα πρόσωπο απ’ όλους σεβαστό και η καλά οργανωμένη ζωή του θα κλονιστεί από την απρόσμενη άφιξη της Ζαν Χόρντον, της γυναίκας με την οποία ήταν παντρεμένος για πολύ μικρό διάστημα, πολλά χρόνια πριν. Η Σεσίλ Ρόμπσον ήταν κι αυτή μεγάλο αστέρι στα νιάτα της, μόνο που τώρα το μνημονικό της παίζει άσχημα παιχνίδια. Ευτυχώς, ο Ουίλφρεντ Μπόντ είναι πάντα σε επιφυλακή για να κουκουλώσει τα πράγματα.  
Τους ρόλους ερμηνεύουν τα μέλη της ΘΟΜ
Φρασκώ Λαπατά-Μαργάρα, Απόστολος Κοντιζάς, Πέρρος Κουσαθανάς, Χρυσάνθη Αλαφασού, Βάσια Γκότση, Θοδωρής Καλαβρέζος-Βερώνης. 
Σκηνικά: Μάκης Μωράκης
Μουσική επιμέλεια: Κλεομένης Τζανέτος

4-8 Μαΐου 2011 
στις 9 το βράδυ
Αίθουσα ΚΔΕΠΑΜ/ ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙ