Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας και το σεμινάριο κανονισμών ιστιοπλοΐας το τριήμερο 8-10 Απριλίου στον Πάνορμο Τήνου. Ο...




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας και το σεμινάριο κανονισμών ιστιοπλοΐας το τριήμερο 8-10 Απριλίου στον Πάνορμο Τήνου. Ο αγώνας αφορούσε τις κατηγορίες OPTIMIST – LASER 4,7 – ACCESS 2,3 (ΑμεΑ) με τη συμμετοχή εννιά ομίλων: ΝΑΚΕΠΑ, ΝΑΟΒΒ, ΝΟ ΣΥΡΟΥ, ΝΟ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΝΟ ΤΗΝΟΥ, ΝΟΤΚ, ΝΑΟΕΦ, ΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, και ΑΜΕΑ ΝΟΤΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στον αγώνα αυτό συμμετείχε ομάδα ΑΜΕΑ εκτός Αθηνών που έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα μάθημα δύναμης και θέλησης. Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Τήνου, του Ναυαταθλητικού Κέντρου Πανόρμου και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Το Σάββατο απονεμήθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου έπαθλα στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης από κάθε κατηγορία. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του ομίλου Δημήτρης Γασπαρινάτος, ενώ τιμήθηκαν: ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς, το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου Γιώργος Σανταμούρης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου Νικόλαος Δούκας, ο Πρόεδρος του ΣΙΠ-ΟΤΕ και εκπρόσωπος της ΕΙΟ Σταύρος Παπαδέας, η Πρόεδρος της επιτροπής ΑΜΕΑ της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου και ο Πρόεδρος του Sailability Hellas Παναγιώτης Τσίγκανος. Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί τους Ναυτικούς Ομίλους του νησιού και τους κάλεσε σε περαιτέρω συνεργασία που θα προωθήσει τον ναυτικό αθλητισμό στο νησί.

Πέρα από τους αγώνες και τα σεμινάρια, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα εργαστήρια μαρμαροτεχνίας, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου και σε όλα τα αξιοθέατα της περιοχής.

Ο διασυλλογικός αγώνας αφιερώθηκε στην πρωτοβουλία διάσωσης των πέτρινων φάρων της Τήνου.