Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Βούτηξε τα λεφτά της 5ήμερης (10.000 ευρώ) και έγινε καπνός

Νεαρός μαθητής Αλβανικής υπηκοότητας άρπαξε τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές της Γ'λυκείου σχολείου της Κάτω Αχαΐας και εξα...


Νεαρός μαθητής Αλβανικής υπηκοότητας άρπαξε τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές της Γ'λυκείου σχολείου της Κάτω Αχαΐας και εξαφανίστηκε!

Ολα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή 1η Απριλίου όταν οι μαθητές έψαχναν απεγνωσμένα τον νεαρό για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εδρομής. Μάλιστα άμεσα προγραμμάτισαν γενική συνέλευση για να αποφασίσουν πως θα χειριστούν το θέμα αφού κινδυνεύει με ακύρωση ακόμη και η εκδρομή τους.
Ηδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του Αλβανού που από εκείνη την ημέρα δεν έχει πατήσει ξανά στο σχολείο! Μάλιστα έγιναν αναζητήσεις τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι του από μαθητές και καθηγητές που θορυβήθηκαν από την εξέλιξη.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν ακόμη και την οικογένειά του να μην γνωρίζει το παραμικρό για την εξαφάνιση του γιου τους που βέβαια έχει εξήγηση αφού μαζί με αυτόν λείπουν και τα περίπου 10.000 ευρώ που με προσπάθεια είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι μαθητές για να πάνε την πολυπόθητη 5ήμερη.

http://www.nakedtv.gr/